Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Udrea: Vom cheltui banii pentru lansarea candidaturii mele pe rechizite pentru copii

Președinta Partidului Mișcarea Populară (PMP), Elena Udrea, a oferit vineri ghiozdane, abecedare și rechizite mai multor elevi din București și Ilfov proveniți din familii cu venituri modeste, motivând că preferă să cheltuiască în acest fel banii pentru lansarea candidaturii sale la alegerile prezidențiale.

"Am luat această decizie pentru că anul acesta copiii, din păcate, s-au dus la școală și nu au găsit abecedarele pe bănci, așa cum se așteptau să se întâmple și așa cum s-a întâmplat în vremea noastră. Pentru un copil din clasa I este de neînțeles că domnul Ponta nu a fost în stare să rezolve problema abecedarelor și să le ofere această bucurie de primă zi de școală", a declarat Elena Udrea.

Ea a adăugat că acest gest a mai fost motivat de "șocul" pe care l-a avut după lansarea "fastuoasă" la prezidențiale a lui Victor Ponta de săptămâna trecută.

"După ce am făcut un calcul și am văzut că a cheltuit minimum vreo două milioane de euro pentru a-și serba ziua în cel mai fastuos mod posibil, cu 100 de mii de oameni aduși cu autocarele la București din teritoriu ca să-l ovaționeze pe conducătorul nostru iubit, mi-am dat seama că, decât să cheltuim banii pe o lansare care să semene chiar și de departe cu ce au făcut PSD și Victor Ponta, mai bine cumpărăm copiilor din toată țara ghiozdane, abecedare, caiete, penare, copiilor care vin din familii modeste", a explicat Udrea.

Ea consideră că în felul acesta s-a realizat un lucru mult mai util.

"Chiar dacă lansarea care era gândită pentru duminică, nu era făcută cu oameni plătiți să mă aplaude, ci erau invitați colegii din teritoriu pentru a auzi viziunea candidatului lor, a mea, pentru România și a fi mobilizați la început de campanie, am decis să nu mai facem acest eveniment, iar cheltuielile, sigur, modeste în cazul nostru — aproximativ 20 de mii de euro ar fi fost acest eveniment — am decis să le folosim pentru ghiozdanele și rechizitele copiilor", a mai declarat Elena Udrea, adăugând că în următoarele zile vor primi rechizite peste 4.000 de elevi.

Președinta PMP, Elena Udrea, a anunțat joi că a decis să renunțe la lansarea pregătită pentru duminică, la Sala Palatului, și a precizat că, în respectiva zi, PMP va organiza "un marș împotriva proastei guvernări, pentru locuri de muncă".


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Derută șobolănească la Antena 3! Bunicul Luizei l-a făcut muci în direct pe Nicolicea! R.Dumitrescu mai că făc…

2 Urmează ultima etapă / ELIMINAREA PĂPUȘARILOR care-au condus România din umbră! Anunțul făcut de un cunoscut ju…

3 CULISE / De ce tace Iordache? Păi șeful de la Permise e omul lui. Dar și nașul avocatei lui Dincă! Cumpănașule, …

4 Mafia PSD / Fostul șef al Poliției Caracal urma să fie reținut într-un dosar de cămătărie instrumentat de DIICOT…

5 Viitoarea președintă a USR spune adevărul despre Dan Barna / „Cu mine președinte, USR nu va negocia niciodată în…

recomandări

Te ia DNA: ISU

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Mic dejun englezesc