Un DOBITOC, finul lui Oprea, DECLARAȚII ȘOCANTE la Digi24!/VIDEO

Un DOBITOC, finul lui Oprea, DECLARAȚII ȘOCANTE la Digi24!/VIDEO

Minerii au venit în București din patriotism. Au venit să apere țara. Un dobitoc sinistru, senatorul UNPR Constantin Popa, fost PPDD bineînțeles, a declarat că minerii au venit în București „să apere țara” de cei care doreau restituirea tuturor proprietăților confiscate de regimul comunist. Senatorul a făcut această declarație la „Jurnalul de Seară” de la Digi24, în timpul unei dezbateri despre dosarul Mineriadei, în care fostul președinte Ion Iliescu este urmărit penal pentru infracțiuni împotriva umanității. 

Constantin Popa, senator UNPR: Erau vremuri tulburi, vremuri în care dacă spuneai ceva împotriva...știți celebrul dicton: „Nu ne vindem țara!”. Oamenii erau patrioți în vremea aceea, încercau să facă ceva pentru România și formele erau diferite.

Cosmin Prelipceanu: Și minerii au venit din patriotism?

Constantin Popa: Da, ăsta a fost motivul lor. Au venit să apere țara. Că acolo s-a întâmplat altceva...

Cosmin Prelipceanu: De cine o apărau?

Constantin Popa: Cred că și dumneavostră știți ce zvonuri se vehiculau. Dacă vreți să fiu destul de dur, vă și spun de cine să o apere, de cei care au scos, până la urmă, „restitutio in integrum” și care s-a și întâmplat până la urmă, că toată țara a fost retrocedată. Asta au crezut ei la momentul de atunci. 



Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...