Valeriu Zgonea se iubeşte cu o SPP-istă

Valeriu Zgonea se iubeşte cu o SPP-istă

Prostul de Zgonea se iubeşte cu o sepepistă. Ca orice fost necalificat ajuns pe funcţie, şi  Zgonea cunoaşte fenomenul erecţiei permanente. Care, la oamenii care posedă aşa ceva, se controlează din creier. La el, nefiind cazul, fenomenul se dezvoltă liber şi aleatoriu. Valeriu Zgonea şi-a lăsat prima nevastă şi are o relaţie asumată. Iar acum, prohabul îi face din nou feste.

„National” a descoperit marele secret din viata particulară a celui de-al treilea om în statul român. Este vorba despre preşedintele Camerei Deputaţilor, care chiar el însuşi recunoştea, nu cu multă vreme în urmă, că trece printr-o mai perioadă mai tulbure, fără a se referi aici la nebunia politică.

Amicii lui Valeriu Zgonea susţin că acesta ar duce o viaţă dublă

Presedintele Camerei Deputatilor are o relatie asumata cu Carmen Gheorghe
Insa prea putini stiu ce il macina cu adevarat pe Valeriu Zgonea, nici macar unii dintre cei mai intimi prieteni ai sai neavand habar de „viata dubla” dusa de liderul pesedist. Aceasta pentru ca informatia ca presedintele Camerei Deputatilor ar fi depasit deja stadiul flirtului adolescentin cu o juna bine pregatita, cel putin profesional vorbind, din Serviciul de Protectie si Paza a fost bine pastrata pana de curand. Cand, totusi, stirea a rabufnit in cercul sau de prieteni, unii dintre acestia permitandu-si chiar, la un recent eveniment monden la care a participat „crema” politicii romanesti, sa faca glume „de santier” despre pretinsa relatie extraconjugala a lui Valeriu Zgonea.

Tripla depasire!

Astfel ca, desi din pura solidaritate masculina l-au felicitat pe colegul lor pentru faptul ca in aceste vremuri tulburi isi gaseste totusi timp si pentru viata personala, amicii lui Valeriu Zgonea nu s-au sfiit sa se amuze copios pe seama faptului ca presedintele Camerei Deputatilor tocmai se afla intr-o „tripla depasire”. Cu referire, cel mai probabil, la faptul ca daca legatura lui Valeriu Zgonea cu ultima sa cucerire se va consolida in acelasi ritm ametitor, acesta ar putea ajunge cat de curand la a treia relatie asumata. Pentru ca politicianul a fost casatorit cu Cristina Zgonea, cu care are un baiat adolescent. Insa, de mai multi ani este impreuna cu Carmen Gheorghe, avand impreuna o fetita de varsta scolara. Iar acum, mai nou, despre cum susotesc chiar proprii lui colegi in spatele sau, acesta ar fi facut o pasiune aparte pentru o angajata a SPP. Care, chiar daca nu are pe fisa postului atributia de a avea grija de cel de-al treilea barbat in stat, se pare ca isi indeplineste cu brio aceasta misiune voluntara, mai ales in timpul liber.

Se schimba planul de protectie

Mai mult decat atat, exista surse din cadrul serviciilor secrete care nu se sfiesc sa sustina, mai in gluma, mai in serios, ca SPP-ul ar trebui chiar sa schimbe planul operativ destinat protectiei „amorezului” Valeriu Zgonea care, din postura de presedinte al Camerei Deputatilor, are dreptul la un inalt nivel de securitate personala. Si cum acesta, dupa cum se vehiculeaza in mediul politic, trece tot mai putin pe la domiciliul conjugal, efectuand si alte incursiuni, atunci chiar s-ar impune adoptarea de noi masuri. Chiar daca, in afara sepepistilor din dotare, se pare ca Valeriu Zgonea si-a marit in ultima vreme garda personala si cu o SPPista.

Ancheta DNA

Probabil ca timpul va dovedi daca au fost sau nu motive de ingrijorare pentru amicii presedintelui Camerei Deputatilor, care se tem ca acesta ar putea fi lovit de criza barbatului ajuns in floarea vietii si, drept urmare, ar putea lua niste hotarari pripite. Deocamdata insa, familia Zgonea este zguduita de un alt scandal, DNA anchetand daca dosarul privind agresarea fiului fotbalistului Ioan Sburlea de catre Dragos, baiatul din prima casatorie al lui Valeriu Zgonea, si alti amici ai acestuia a fost inchis legal sau nu. Iar cum cercetarile procurorilor anticoruptie privind inclusiv posibila implicare a politicianului in musamalizarea cazului se deruleaza in paralel cu ancheta politiei, redeschisa pe seama acestui incident violent, chiar se poate spune ca presedintele Camerei Deputatilor are o viata particulara tumultoasa.  http://www.enational.ro/dezvaluiri/valeriu-zgonea-a-fugit-cu-o-sppista-427392.html/


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”