Victor Ponta și-a depus candidatura pentru alegerile prezidențiale la Biroul Electoral Central: „Sunt cel mai riguros candidat, de aceea sunt și primul” -AUDIO

Victor Ponta și-a depus candidatura pentru alegerile prezidențiale la Biroul Electoral Central: „Sunt cel mai riguros candidat, de aceea sunt și primul” -AUDIO

Premierul Victor Ponta și-a depus, miercuri seară, candidatura la alegerile prezidențiale din 2 noiembrie. Premierul a ajuns la Biroul Electoral Central alături de soția sa, Daciana Sârbu. Alături de cei doi au fost prezenți și Liviu Dragnea și Daniel Oprea.

Premierul Ponta, candidatul din partea Alianţei Electorale PSD-UNPR-PC la funcţia de preşedinte al României, este primul dintre cei care şi-au anunţat intenţia de a participa la scrutinul din noiembrie care îşi depune la BEC dosarul de înregistrare a candidaturii.

„Sunt convins că vom avea mult mai puține contestații și incidente decât am avut până acum. Nu mai putem fi ca acum 20 de ani când singurul slogan era că se fură alegerile. Anul acesta va câștiga cel care a obținut cea mai mare încredere din partea alegătorilor”, a spus Ponta.

„Am completat tot ceea ce presupune legea, n-am mai scris de mult atâta de mână, am fost cel mai riguros candidat, de aceea am fost și primul care și-a depus candidatura. România are nevoie de schimbare și de unitate și dacă reușesc să conving majoritatea românilor, atunci voi fi președinte. Cred că România va vota cu gândul la ce urmează în viitorii 5 ani”, a mai spus premierul.

„Pot să vă asigur că dacă voi fi președinte, și voi fi, că n-o să vedeți niciun conflict între mine și premierul țării. Cel mai mult îmi doresc ca după 16 noiembrie să nu mai existe niciun conflict între aceste instituții”, a adăugat Ponta.

„Cel mai rău lucru atunci când candidezi este să nu ai nicio identitate, nicio părere. Orice candidat la președinție trebuie să arate clar ce au făcut și ce vor să facă, în funcție de asta îi votăm sau nu. Cu siguranță voi participa la dezbaterile prezidențiale, pentru că le dăm cetățenilor să vadă ce vrem să facem pe marile teme care țin de președinte”, a adăugat premierul.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”