VIDEO Filmul celui mai mare PROTEST din ultimii ani: "E doar ÎNCEPUTUL!"

VIDEO Filmul celui mai mare PROTEST din ultimii ani: "E doar ÎNCEPUTUL!"

​In punctul maxim, coloana oamenilor care au protestat marti seara in Bucuresti a fost de peste 2 km. Au fost mai bine de 25.000 de oameni care si-au strigat nemultumirea fata de autoritati si intreaga clasa politica si au cerut demisia premierului Ponta, a ministrului de interne Oprea, a primarului sectorului 4 Piedone, ba chiar si a Patriarhului Daniel. A durat mai bine de sapte ore si a fost cel mai de amploare protest din ultimii ani in Bucuresti. In repetate randuri, cei din strada au strigat ca "e doar inceputul"... 

Marsul a pornit de la Universitate si dupa sapte ore mai tarziu si aproape 12 kilometri strabatuti, s-a incheiat simbolic la clubul Colectiv, acolo unde covorul de lumanari inca arde.

S-au adunat mai bine de 25.000 de oameni marti seara, iar marsul de protest fata de guvern, autoritati si clasa politica i-a dus in Piata Victoriei, in fata Guvernului; in piata Revolutiei, la ministerul de Interne; in Piata Constitutiei, in fata Parlamentului; la primaria Sectorului 4, la Patriarhie si inapoi la Universitate, locul simbol al protestelor bucurestene.

"Demisia" a fost cea mai folosita scandare si a fost lipita de numele premierului Ponta, a ministrului de interne Oprea, a primarului sectorului 4 Piedone, ba chiar si a Patriarhului Daniel.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”