VIDEO INCREDIBIL/Priviți ce a făcut BOUL ĂSTA în Parlamentul României

VIDEO INCREDIBIL/Priviți ce a făcut BOUL ĂSTA în Parlamentul României

Un bou, senatorul PSD Nicolae Moga, a fost surprins de camerele de luat vederi arătând degetul mijlociu cu ambele mâini!!! S-a întâmplat în timpul votului pentru învestirea Cabinetului lui Dacian Cioloş. Întrebat care este semnificaţia gestului său, senatorul-bou spune pe o înregistrare realizată de Digi24 că le-a transmis colegilor că a votat. Cretinii ăștia chiar ne cred pe noi, românii, niște animale care le putem înghiți orice. Mai mult, animalul, când a făcut gestul, râdea cu nerușinare.


 Imaginile din plenul Parlamentului îl arată pe senatorul PSD Nicolae Moga care introduce bilele în urnele de vot. Imediat după aceea, parlamentarul se opreşte şi face un gest deasupra urnelor.

Reporter Digi24: După ce aţi votat aţi făcut un gest cu ambele mâini. Ce reprezintă acest gest?

Nicolae Moga: La ce gest vă referiţi?

Reporter: După ce aţi introdus bilele în urnă, ridicaţi palmele şi aţi lăsat în jos degetul mijlociu.

Nicolae Moga: Deci am băgat bilele în urnă. Erau în faţă colegii mei şi le-am zis că le-am introdus în urnă. Nu interpretaţi în alt mod, pentru că nu are nicio conotaţie.

În vârstă de 63 de ani, Nicolae Moga este senator PSD de Constanţa şi se află la al doilea mandat consecutiv în Parlamentul României.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”