VIDEO "Spovedania" lui Sorin Ovidiu Vântu pe youtube: Mircea Geoană venea atunci în fiecare zi la mine/Vizita la ruși l-a făcut să piardă alegerile

Sorin Ovidiu Vantu a postat pe Youtube un filmulet in care pretinde ca isi prezinta si partea sa de adevar pentru "a spune tinerilor care au fost indoctrinati timp de 25 de ani de trusturile de presa" cum au stat lucrurile. SOV isi povesteste viata, spune cum a inceput sa faca bani pe vremea comunismului prin contrabanda cu argint industrial in Italia si cum aducea de acolo camioane de tigari Kent si de cafea Amigo.

Povestea aluneca la Revolutie, infiintarea primului ziar, crearea FNI, Gelsor si pana la celebra secventa din timpul alegerilor prezidentiale cand SOV este "vizitat de Geona la Spa", eveniment decisiv care l-a facut pe candidatul PSD sa piarda alegerile.

SOV spune ca Geoana venea in fiecare zi la el in timpul campaniei prezidentiale "ca sa fie pregatit pe parte economica fiindca nu se pricepea". Fostul om de afaceri spune insa ca vizita din Rusia a lui Geoana, pe care nu a comunicat-o nimanui, i-a suparat pe americani care i-au retrasul sprijinul si de aici a pornit infrangerea sa, coroborata cu "prestatia jalnica" din intalnirea televizata cu Traian Basescu.

SOV spune ca si-a recunoscut infrangerea si i-a trimis un mesaj lui Traian Basescu "pe o cale verificata" in care i-ar fi transmis ca este dispus sa "achite nota de plata" ceruta de presedinte "fiindca asa cereau uzantele". Urmatoarele presupuse replici dintre Traian Basescu si Ovidiu Vantu nu pot fi redate fara o bulina rosie, asa ca va lasam sa le descoperiti singuri.

Filmuletul "Legendele tarii lui SOV" se incheie triumfal cu mesajul: "am fost cel mai cinstit om de afaceri din Romania".


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Dumitru Buzatu, în CEX-ul PSD: „Coronavirusul nu există” / Către liderii social-democrați: „Oricum, sunteți toți…

2 Senatorul PSD Robert Cazanciuc: Primul furt nu se pune. Hoțul care aduce banii înapoi sa fie iertat

3 VIDEO Această formă de viață se numește Codruța Cerva, vedetă la Cocina TV și lider al trepanaților din Piață

4 DOCUMENTE Mugur Mihăescu „Garcea” a fost recrutat de Securitate pentru a-și turna colegii din familii de milit…

5 Medic chirurg din Cluj, director de spital: Deschideți toate serviciile medicale și testați toți pacienții, e …