VIDEO/Cum arată ABATORUL de PĂDURI de la Reci/Ridicat cu COMPLICITATEA lui Dușa și a MAHĂRILOR UDMR

VIDEO/Cum arată ABATORUL de PĂDURI de la Reci/Ridicat cu COMPLICITATEA lui Dușa și a MAHĂRILOR UDMR

Abatorul de păduri, așa cum a fost denumită generic fabrica ridicată cvasi-ilegal de austriecii de la Holzindustrie Schweighofer în localitatea Reci din județul Covasna, a beneficiat de suportul fățiș al liderului PSD, fost pădurar, Mircea Dușa, și al mahărilor UDMR din zonă. Protecția a fost atât de puternică încât ABATORUL a început să lucreze cu mult înainte de a obține toate autorizațiile necesare funcționării legale. Miza era foarte mare. Pentru că investiția de la Reci s-a ridicat la circa 150 de milioane. Iar austriecii au dat numai pe teren câteva milioane de euro.

Abatoarele Holzindustrie Schweighofer din România

1. Sebeș

2. Reci

3. Rădăuți

4. Comănești

5. Siret

Să nu mai vorbim că modificările la controversatul Cod Silvic au fost trimise de Guvern în Parlament de-abia după ce, în Ajunul Crăciunului, în decembrie 2013, austriecii au obținut și ultimul aviz. Iar persoane avizate arată cu degetul spre același Mircea Dușa, în prezent ministrul Apărării Naționale. Halal!

În fotografie, pe care n-a publicat-o niciun ziar de mare tiraj, este Mafia Schweighofer, la un loc, cu ocazia prezentării proiectului de la Reci, in 2013. Așa zisul ABATOR DE PĂDURI al firmei austriece Holzindustrie Schweighofer, aflat în faza de finalizare a construcției, in comuna Reci, jud. Covasna, a fost realizat in baza unei autorizații de construire emise ilegal, în 24. 12. 2013.

De la stanga la dreapta:

1. Olosz Gergely, fost senator UDRM, condamnat, intermediarul si beneficiarul vânzării terenurilor catre HS, în valoare de 5 milioane de Euro(!),

2. Gerald Schweighofer, proprietarul firmei omonime,

3. Tamas Sandor, presedintele CJ Covansa, cel care a emis, in ajun de Craciun 2013, autorizatia de construire ilegala si care apoi refuza sa puna la dispozitie documentele.

4. Mircea Dușa, patronul mafiei lemnului din mun. Toplița resp. jud. Harghita, actualmente Ministrul Apararii, prezent la eveniment in calitate de traficant de influență.



Reci


Comănești


Rădăuți


Sebeș


Siret


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu