VIDEO/Generalul LAȘITĂȚII: ''Respectăm principiul să nu lăsăm pe nimeni în urmă''. Mai puțin când îți moare un ''TOVARĂȘ'' din coloana oficială, NENOROCITULE!

VIDEO/Generalul LAȘITĂȚII: ''Respectăm principiul să nu lăsăm pe nimeni în urmă''. Mai puțin când îți moare un ''TOVARĂȘ'' din coloana oficială, NENOROCITULE!

Jigodia de Oprea continuă să tacă înfofolit în pufoaica lașității. S-a lăsat o tăcere de WC din fundul curții peste tot spectrul politic. Zici că au intrat cu toții în groapa săpată pentru înhumarea băiatului ăla care a murit, sărmanul, cu zile.

Ce este strigător la cer dincolo de această tăcere scârboasă este lașitatea fugii acestui puroi uman de la locul faptei. Cu tot cu echipaj. N-a oprit niciun dispozitiv cu motor din coloana oficială pentru a rămâne un suflet lângă omul ăla care, probabil, își dădea ultima suflare. 

Știți care este principiul celor care merg la luptă, al tovarășilor de arme?  ''Să nu lăsăm pe nimeni în urmă!'' Acest gunoi de Oprea a folosit această propoziție de sute de ori, în discursuri sforăitoare, în emisiuni TV, chiar și în amărâte de declarații de doi lei. Ba, mai mult, a luat acest slogan și l-a implementat pe frontispiciul partidului său de rahat, UNPR. Nimeni n-a taxat această impertinență. 

Dar ăstea au fost doar vorbe. Pentru propagandă. Când a fost nevoie de picul, de rămășița de umanitate din acest slogan, a fugit ca un laș. 

EXEMPLE 

Data: 16 septembrie 2015 , 20:00/Cu Gâdea la Antena3

 "Vă asigur că România este un stat sigur datorită acestor oameni. Am trecut şi eu prin această dramă şi m-a marcat şi de aceea este normal să respectăm principiul să nu lăsăm pe nimeni în urmă", a povestit Gabriel Oprea.

O spune la minutul 8.39  AICI

Marţi, 4 Aug 2015, AGERPRES 

Ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, l-a vizitat marți, la Spitalul Clinic de Urgență, Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri, pe plutonierul adjutant Daniel Mitrea, care a fost rănit în explozia ce a avut loc pe 24 iulie la unitatea de pompieri din Călărași.

"Vreau să te încurajez în această grea încercare prin care treci și să te asigur că nu ești singur. Noi avem un principiu: Nu lăsăm pe nimeni în urmă! Suntem lângă tine cu tot ce este nevoie", i-a transmis vicepremierul Oprea pompierului, urându-i însănătoșire grabnică.

O spune la minutul 1.09

 BONUS, jigodiile de la TVR

De ce spune TVR ca nu a difuzat imagini cu un alt politist accidentat in coloana oficiala a lui Gabriel Oprea. 

O echipa TVR a filmat un incident petrecut cu cateva saptamani in urma, in care un alt politist-motociclist a fost accidentat in timp ce s-ar fi aflat in coloana oficiala a vicepremierului Gabriel Oprea, dupa cum a scris, joi, Profit.ro. TVR nu a difuzat, insa, imaginile respective. Cum explica institutia decizia de a nu da pe post materialul video? "Tinand cont de celelalte subiecte ale zilei si de faptul ca nu erau consecinte grave".

Potrivit unor precizari ale Televiziunii publice transmise joi dupa-amiaza, legat de criticile aduse pentru nedifuzarea imaginilor de la accidentul din 21 septembrie:

"o echipa TVR a fost trimisa sa filmeze urmarile unui accident pe Calea Victoriei, in urma sesizarii facute de unul dintre reporterii televiziunii, aflat in zona. In imaginile surprinse de cameramanul TVR apar masina avariata si cativa politisti de la Brigada Rutiera. Din informatiile obtinute ulterior, era vorba despre un motociclist de la Politia Rutiera, acrosat de un autoturism.

Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Diana Sarca a prezentat accidentul drept unul usor, fara urmari grave pentru partile implicate si nu a oferit alte detalii.

Tinand cont de celelalte subiecte ale zilei si de faptul ca nu erau consecinte grave, s-a luat decizia de a nu include subiectul in emisiunile informative din ziua respectiva." 

Profit.ro a scris, in prealabil, ca accidentul in urma caruia politistul Cosmin Bogdan Gigina si-a pierdut viata nu e primul in care a fost implicat un motociclist din coloana oficiala a lui Gabriel Oprea. Sursa citata mentioneaza ca intr-un alt incident rutier, un agent al politiei a a suferit o fractura la picior si are umarul dislocat. Informatia a fost confirmata, pentru Adevarul, de un reprezentant al sindicatului politistilor. 

Accidentul respectiv a avut loc, potrivit precizarilor TVR, pe 21 septembrie. Pe 23 septembrie, presedintele-director general al TVR, Stelian Tanase, avea sa fie demis prin respingerea raportului de activitate al institutiei, in Parlament. Stelian Tanase a acuzat ca in spatele acestei decizii ar fi fost Gabriel Oprea, nemultumit de faptul ca TVR difuzase materiale despre plagiatele legate de numele lui.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...