Vin LĂCUSTELE la București!/Împinse de la spate de RUDE, PILE, CONSTRUCTORI, CURVE și AMANTE

Vin LĂCUSTELE la București!/Împinse de la spate de RUDE, PILE, CONSTRUCTORI, CURVE și AMANTE

”Domnul Iohanis s-a facut de râs. Încercarea sa de mașinațiune politică nu crede nimeni că este o coincidență politică. Vă rog să vă aduceți aminte de reacția rapidă față de parlamentarii care au votat împotriva cererii în cazul lui Dan Șova. Dacă domnul Ponta își dă demisia e un act unilateral, dar ne dezamăgește pe toți din PSD pentru că trebuie să ducă lupta asta cu Iohannis până la capăt. Cine îl ascultă pe domnul președinte? Eu nu îl agreez pe domnul Iohannis. Tot ce roagă domnul Iohannis parlamentul e exact invers.

Citește și  TARIFELE PSD pentru NUMIRI în funcţii la nivel local

Domnul Predoiu poate să rămână în cărți. O luăm iar pe urmele domnului Băsescu. Nu mă interesează negocierile domnului Iohannis. Domnul Ponta face o greșeală dacă își dă demisia. Avem un președinte care este acuzat că are șase case din meditații și nu mai este afectată imaginea României. Eu cred că domnul Iohannis începe să scadă. Cred că dacă astăzi ar fi alegeri ar câștiga domnul Ponta. Ar fi mare dezamăgire pentru noi cei din PSD dacă își dă demisia. Ar fi terminat politic (n.r.dacă demisionează Victor Ponta)”, a declarat senatorul PSD într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii ”Ultimul cuvânt”, difuzată la B1 TV și moderată de Cătălin Striblea.

Daniel Savu -PSD: Victor Ponta nu are de ce să își dea demisia. Domnul Iohannis s-a făcut de râs

 

Poate că doar puțini din cei care citesc acum acest text au urmărit în direct spumele la gură ale acestui fost mic ofițer de securitate provincial, ajuns senator al României și membru de vază al Comisiei de Control a SRI. Însă aceste spume rulează delirant în capul a zeci de mii de pesediști din toată țara. Confruntați, subit, cu posibilitatea, dezastruoasă pentru ei, de a pierde PUTEREA. Pe care, în baza manipulării extreme la care au fost supuși românii în 2012, au căpătat-o sub forma minciunii numite USL.

Cifre, nu vorbe

1. În aceste zile și nopți numai unul din cei peste 350 de parlamentari care-l susțin pe Ponta în fruntea Guvernului să nu fii! Nevestele și copiii angajați la stat pe posturi temporare deblocate în ultimii 3 ani special. Cu concursuri aranjate. Rudele de toate gradele înghesuite prin instituțiile din teritoriu. Constructorii. Directorii de deconcentrate care-și pierd funcțiile și șpăgile. Toate firmele care bagă în instituțiile de stat hârtie, pâine, lapte și corn, fac curățenie, schimbă becuri, etc, etc. Amantele, poate că ele în primul rând. Rudele amantelor. Curvele de pripas de la chefuri. De la micile aventuri în afara nevestei și a amantei. Etc, etc. Toți acești parlamentari sunt acum disperați. Și sunt împinși de la spate de armate întregi de lăcuste. Pentru care reprezintă unica soluție în viață.

2. Adăugați la asta 42 de prefecți. Plus 42 de subprefecți. Peste 2500 de directori de deconcentrate. Cu amantele, amanții sau rudele lor.

3. Adăugați la asta cei peste 5000 de reprezentanți ai statului în sutele de Consilii de administrație și AGA ale societăților de stat. Cu rudele și amantele lor angajate de la preluarea mandatelor.

4. Adăugați la asta peste 1500 de mari directori din ministerele și agențiile guvernamentale.

Peste 20.000 de lăcuste mari și mici stau în decizia din capul unui dobitoc

De-aia e ședință mare, luni, la București.

PS. Ați văzut cum curg mesajele de sprijin din teritoriu? De la Constanța, unde Nicușor și Măzăriche sunt arestați. De la Olt, de la Stănescu, unde Vâlcov este arestat, primarul Slatinei este arestat, vicepreședintele de la CJ, ajuns acum președinte interimar al PSD, este judecat pentru omor din culpă și falsificare de probe. De la Iași, unde și primarul și președintele de CJ, care e de la PNL dar a fost ales pe USL, sunt în arest la domiciliu. De la Vâlcea, de unde ultimii doi primari au ajuns la bulău pentru corupție. Ne este și scârbă să mai continuăm...


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…