Voievodul Minciunii, cu SISTEMUL și PROPAGANDA în spate, îl UMILEȘTE pe Marele Mut




Voievodul Minciunii, cu SISTEMUL și PROPAGANDA în spate, îl UMILEȘTE pe Marele Mut

Ceea ce se întâmplă zilele aceste sub ochii noștri este o mostră cumplită de manipulare perversă. Vorbesc despre uriașa perdea de fum, condimentată cu mulți stropi de căcat, aruncată dinspre Voievodul Minciunii spre Marele Mut, pe tema tăierii pădurilor. Oamenii rămân cu impresia că ăla de la Cotroceni are datorii la austrieci. Că d-aia a întors, hoțește și interesat, mirificul Cod Silvic elaborat de cel mai cinstit Guvern și votat de cel mai cinstit Parlament.

Mai mult, cu un tupeu de javră iritată de căcatul uscat de sub coadă, Ponta s-a revărsat cu acuzații fățișe de trafic de influență asupra președintelui, miercuri seara la noua trompetă din dotare, B1. Voievodul Minciunii a spus cu subiect și predicat că serviciile l-au informat că lideri PNL s-au întâlnit cu austriecii. Și că, după aceste întâlniri, Mutul de la Cotroceni a luat decizii influențate. 

Întrebat la B1 TV dacă este vorba în acest caz de trafic de influență, Ponta a răspuns în prima fază "100%", după care a precizat că nu el este cel care poate face încadrări juridice, insistând însă pe ideea că liderii liberali au avut întâlniri private cu reprezentanții Holzindustrie Schweighofer.

Să mai spunem că acest post de televiziune a scos acel pasaj și din textul știrii cu Ponta și din înregistrare, după ce presa a preluat afirmațiile iresponsabile și imposibil de probat cu traficul de influență?

Avem și noi niște întrebări.

1. Cine morții mă-sii era ministrul agriculturii când au aterizat austriecii în România, nu cumva un anume Ilie Sârbu?

2. Al cui om de casă este directorul veșnic de la Romsilva, penalul Adam Crăciunescu? 

3. Cum dracu' a găsit Corpul de Control fapte penale atât de grave pe tăierea de lemn, compatibile chiar cu DNA, dar directorul Romsilva, cercetat în același dosar cu Hrebenciuc și tata-socru, este tot pe funcție?

4. A auzit presa din România de un anume Mircea Dușa, despre care noi la Comisarul am publicat o fotografie stând la masă cu patronul Holzindustrie Schweighofer și mahării udemeriști din Covasna?


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro