Voievodul Minciunii, cu SISTEMUL și PROPAGANDA în spate, îl UMILEȘTE pe Marele Mut




Voievodul Minciunii, cu SISTEMUL și PROPAGANDA în spate, îl UMILEȘTE pe Marele Mut

Ceea ce se întâmplă zilele aceste sub ochii noștri este o mostră cumplită de manipulare perversă. Vorbesc despre uriașa perdea de fum, condimentată cu mulți stropi de căcat, aruncată dinspre Voievodul Minciunii spre Marele Mut, pe tema tăierii pădurilor. Oamenii rămân cu impresia că ăla de la Cotroceni are datorii la austrieci. Că d-aia a întors, hoțește și interesat, mirificul Cod Silvic elaborat de cel mai cinstit Guvern și votat de cel mai cinstit Parlament.

Mai mult, cu un tupeu de javră iritată de căcatul uscat de sub coadă, Ponta s-a revărsat cu acuzații fățișe de trafic de influență asupra președintelui, miercuri seara la noua trompetă din dotare, B1. Voievodul Minciunii a spus cu subiect și predicat că serviciile l-au informat că lideri PNL s-au întâlnit cu austriecii. Și că, după aceste întâlniri, Mutul de la Cotroceni a luat decizii influențate. 

Întrebat la B1 TV dacă este vorba în acest caz de trafic de influență, Ponta a răspuns în prima fază "100%", după care a precizat că nu el este cel care poate face încadrări juridice, insistând însă pe ideea că liderii liberali au avut întâlniri private cu reprezentanții Holzindustrie Schweighofer.

Să mai spunem că acest post de televiziune a scos acel pasaj și din textul știrii cu Ponta și din înregistrare, după ce presa a preluat afirmațiile iresponsabile și imposibil de probat cu traficul de influență?

Avem și noi niște întrebări.

1. Cine morții mă-sii era ministrul agriculturii când au aterizat austriecii în România, nu cumva un anume Ilie Sârbu?

2. Al cui om de casă este directorul veșnic de la Romsilva, penalul Adam Crăciunescu? 

3. Cum dracu' a găsit Corpul de Control fapte penale atât de grave pe tăierea de lemn, compatibile chiar cu DNA, dar directorul Romsilva, cercetat în același dosar cu Hrebenciuc și tata-socru, este tot pe funcție?

4. A auzit presa din România de un anume Mircea Dușa, despre care noi la Comisarul am publicat o fotografie stând la masă cu patronul Holzindustrie Schweighofer și mahării udemeriști din Covasna?

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Îi vom distruge!” / Rușii, izolați în Sud după ce ucrainenii au distrus și ultimul pod!

2 Ucraina a umblat la „cutia cu maimuțe” pentru atacul din Crimeea? În cazul ăsta, Rusia s-ar confrunta cu probleme enorme

3 Soldați ruși „eliberați de viață” după ce rezistența ucraineană le-a livrat plăcinte cu otravă de șobolani

4 Rusul nu știa ce i se întâmplă. Fusese capturat...

5 VIDEO Priviți, așa e pe front, în Ucraina...