Zgonea îi scrie lui Băsescu: Resping orice încercare de influenţare a votului deputaţilor

Zgonea îi scrie lui Băsescu: Resping orice încercare de influenţare a votului deputaţilor

Zgonea îi scrie lui Băsescu: Resping orice încercare de influenţare a votului deputaţilor

"Având în vedere principiul separaţiei puterilor în stat şi faptul că mandatul parlamentarilor nu este unul imperativ, resping orice încercare de influenţare a votului membrilor Camerei Deputaţilor şi vă cer, domnule preşedinte, să vă menţineţi în limitele mandatului constituţional pe care l-aţi primit", arată Zgonea în scrisoarea adresată lui Traian Băsescu.

El menţionează că proiectul de lege privind aprobarea OUG 102/2013 îşi va urma cursul legislativ în conformitate cu prevederile legale în vigoare.

"Proiectul îşi va urma cursul legislativ în conformitate cu prevederile legale în vigoare. Proiectul legislativ se află în prezent în dezbatere la Comisia pentru Buget din Camera Deputaţilor. Fiecare deputat va avea posibilitatea să consulte raportul Comisiei şi în cadrul dezbaterii din plen să îşi exercite dreptul de vot în cunoştinţă de cauză", arată Zgonea în scrisoarea transmisă lui Băsescu.

Preşedintele Traian Băsescu a transmis, miercuri, atât preşedintelui Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, cât şi tuturor deputaţilor, scrisori deschise în care le cere să respingă Ordonanţa care introduce acciza suplimentară pe combustibil.

Traian Băsescu le cere parlamentarilor să respingă cât mai repede cu putință prevederile referitoare la acciza de 7 eurocenți din Proiectul de Lege privind aprobarea Ordonanței de Urgenţă a Guvernului nr. 102/2013.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...