FRF îl susține pe Michael van Praag la președinția FIFA

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a anunțat oficial că forul pe care îl conduce îl va susține pe Michael van Praag, șeful Federației Olandeze, la alegerile pentru conducerea FIFA.

Pe 29 mai 2015, cu ocazia celui de-al 65-lea Congres FIFA, reprezentanții tuturor federațiilor din lume vor vota noul președinte al forului mondial, condus în prezent de Joseph Blatter.

La alegerile de peste 4 luni, președintele FRF, Răzvan Burleanu, va susține candidatura lui Michael van Praag, președintele Federației olandeze din 2008 și membru în Comitetul Executiv UEFA, se precizează într-un comunicat dat publicității de Federația Română de Fotbal.

''În acest moment, consider că avem nevoie de o dezbatere amplă în interiorul FIFA, cu privire la politicile și deciziile cele mai potrivite pentru dezvoltarea fotbalului mondial. Îmi este clar că sunt necesare noi principii care trebuie fixate pe agendă și în practica forului mondial, iar conjunctura actuală constituie o oportunitate pentru declanșarea discuțiilor. Susținerea candidaturii domnului Michael van Praag este pentru FRF un gest firesc pentru că ne alăturăm unui proiect în care se regăsesc viziunea și așteptările noastre legate de evoluția fotbalului'', a declarat Răzvan Burleanu. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ / Cattani de România lovește din nou! Dosar penal la DNA în cazul achiziției de măști medicale de la …

2 Mafie pe față! / Mandatul de arestare în lipsă emis pe numele lui Iorgulescu Jr. a fost anulat pe motiv de viciu…

3 Guvernul Orban a hotărât: Urmează o perioadă de sacrificii uriaşe pentru toată lumea, cu excepţia bugetarilor

4 Milițianul Neluțu, care a infectat zeci de persoane la spitalul Gerota din Capitală, a fost externat pe ascuns…

5 Cei „12 apostoli” ai dezinformării despre coronavirus au ajuns și în România

recomandări

Te ia DNA: Iulian Bădescu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Imagini din toată lumea de la eclipsa / superluna de aseară