Nivelul jocului meu continuă să crească, afirmă Simona Halep după victoria cu Krunic

Nivelul jocului meu continuă să crească, afirmă Simona Halep după victoria cu Krunic

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a apreciat că nivelul jocului său continuă să crească, după ce s-a calificat, joi, în semifinalele turneului WTA de la Shenzhen (China), dotat cu premii totale de 500.000 de dolari.

"A fost un meci bun — am jucat mai bine decât în tururile precedente — și sunt nerăbdătoare să evoluez în semifinale", a spus Halep după victoria cu 6-3, 6-3 în fața sârboaicei Aleksandra Krunic, în 62 de minute. "Jocul meu este mai bun pe zi ce trece. Vreau să cresc de la meci la meci și să ajung cât mai departe", a adăugat principala favorită a turneului.

Numărul trei mondial, care va juca în semifinale cu chinezoaica Saisai Zheng, vineri, de la ora 06,00 (ora României), a mai spus că se simte foarte bine la Shenzhen și i-a îndemnat pe spectatori să fie alături de ea și în penultimul act, chiar dacă va avea adversară o reprezentantă a gazdelor: "Este primul turneu al anului pentru mine și mă bucur că sunt în semifinale. Mă simt foarte bine aici la Shenzhen, unde sunt pentru prima dată. Mulțumesc publicului care a venit să vadă acest meci (cu Krunic, n. red.). Sper ca fanii să fie de partea mea și mâine".

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...