Adrian Mutu - Mourinho este o persoană falsă și cariera lui este terminată

Adrian Mutu - Mourinho este o persoană falsă și cariera lui este terminată

Fotbalistul român Adrian Mutu, a cărui carieră a intrat în declin după ce a intrat în conflict cu Jose Mourinho la Chelsea, a declarat într-un interviu în presa engleză că antrenorul portughez este un egoist și nu îi pasă de sentimentele jucătorilor.

Mutu, 36 ani, în prezent la echipa indiană FC Pune City, a jucat la Chelsea între 2003 și 2004, plecarea lui de la clubul londonez intervenind în urma divergențelor cu Mourinho și a unui test pozitiv la cocaină în septembrie 2004.

''Primul lucru pe care îl face Mourinho este să se ia de cel mai bun jucător al echipei și să încerce să-l enerveze. Nu contează că este John Terry, Frank Lampard, o face doar ca divertisment. Acesta este stilul său de a face lucrurile și nu-l va schimba pentru nimeni. A fost un mare antrenor în trecut, dar ca persoană, este fals. Se gândește doar la el, nu ia în considerare ce gândesc și simt jucătorii lui. Nu poți merge să vorbești cu el'', a declarat Adrian Mutu.

Chelsea a suferit în acest sezon de Premier League opt înfrângeri în 15 meciuri, fapt unic în istorie pentru o campioană a Angliei. Mutu consideră că Mourinho nu mai poate continua la clubul londonez: ''Ca antrenor, este terminat. Nu este cale de revenire pentru el. Cum poți să revii când echipa joacă așa? Mulți jucători sunt nefericiți. De ce? El este cauza''.

Mutu nu a exclus să joace și sezonul viitor în Indian Super League: ''Mă simt bine în campionatul Indiei, forma mea fizică a crescut. Voi vedea ce îmi rezervă viitorul, dar sunt deschis unei reveniri în ISL''. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Noua zonă din Ucraina în care frontul rușilor este pe cale să se prăbușească / „Totul se va întâmpla foarte repede”

2 Invenția unui român care promite reducerea la jumătate a facturii de gaz

3 Comandantul Armatei Ruse de Vest a fost „decapitat” de Putin. Aleksandr Zhuravlev este cunoscut ca „măcelarul din Alep”

4 VIDEO Ucraina torpilează dronele kamikaze rusești cu tehnologie americană. 70% rata de succes

5 VIDEO „Rușii îi vor face ceva similar lui Putin, așa cum românii au făcut cu Ceaușescu”