Aproape 1.000 de suporteri au manifestat în fața Stadionului Steaua

Aproape 1.000 de suporteri echipei de fotbal Steaua au manifestat sâmbătă, în fața stadionului cu același nume din cartierul Ghencea din București. Suporterii, aflați în conflict de multă vreme cu patronul echipei Steaua, Gigi Becali, au scandat de nenumărate ori ''Steaua suntem noi'', au strigat împotriva finanțatorului.

Jean Pavel, fostul lider al galeriei suporterilor steliști, a propus constituirea fanilor ''roș-albaștri'' într-o societate pe acțiuni, cu valoare nominală de 10 euro pe acțiune, care să achiziționeze sigla și palmaresul echipei Steaua, deținute în prezent de CSA Steaua București. Vorbitorii la miting au evocat posibilitatea ca 5 milioane de suporteri să achiziționeze acțiuni la noua societate.

Pavel a afirmat că are o bază de date cu 3.500 de suporteri și în maxim două săptămâni societatea ar putea lua constituită, subliniind că nu contează suma cu care va intra un suporter, dar care va trebui să aducă alți adepți pentru a consolida societatea. În scopul de a grăbi procesul se va înființa o pagină de Facebook pentru doritori.

''Vă asigur că sunt mulți foști jucători ai Stelei printre noi'', a declarat Pavel în legătură cu susținătorii proiectului, fără a menționa numele lor.

Pavel a afirmat că ''Gigi Becali nu are Steaua'' și că o echipă cu ''sută la sută acționariat format din suporteri'' este singura șansă de supraviețuire a Stelei.

Mitingul s-a desfășurat fără incidente. Organizatorii se așteptau inițial la circa 10.000 de fani, unii veniți chiar din provincie, și au dorit să demonstreze în incinta Complexului Sportiv, dar Clubul Sportiv al Armatei Steaua a respins acest lucru, întrucât baza din Ghencea are statut de cazarmă militară. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ / Expert biolog de la Rutgers University subliniază că virusul ar putea să se fi scurs de la Institut…

2 VIDEO Priviți! Aceste specimene tocmai au intrat în țară! Ascultați ce spun!

3 VIDEO Primarul PSD al comunei tulcene Crişan a fost arestat preventiv după ce a fost prins în flagrant luând m…

4 VIDEO Imagini fără precedent pe timp de pace! Priviți imaginile cu căpitanul portavionului USS Theodore Roosev…

5 Profesorul Sarafoleanu / Marii noștri epidemiologi nu sunt puși unde trebuie. Aș vrea să-i văd în jurul președi…

recomandări

Te ia DNA: MIZDRAN MIHAITA MARIAN

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Da, pisica asta chiar există