ASA Târgu Mureș învinge la Saint-Etienne dar ratează calificarea în play-off

ASA Târgu Mureș învinge la Saint-Etienne dar ratează calificarea în play-off

Echipa ASA Târgu Mureș s-a impus cu scorul de 2-1 (1-0) pe terenul formației franceze AS Saint-Etienne, joi seara, în manșa secundă a turului III preliminar al Europa League la fotbal. Vicecampioana României părăsește, astfel, cu fruntea sus cea de-a doua competiție continentală intercluburi, după ce a practicat un joc curajos pe stadionul "Geoffroy-Guichard", în fața unei formații în fața căreia se înclinase fără drept de apel în meciul tur (0-3). 

ASA a avut o evoluție excelentă, profintînd de faptul că nu are nimic de pierdut. Mureșenii au avut mai multe ocazii în prima repriză și au creat de multe ori pericol la poarta lui Ruffier.

Primul gol al meciului a fost marcat de Luis Pedro în minutul 39, după o fază spectaculoasă. Axente a preluat superb la marginea careului, din întoarcere, dar a fost blocat de un adversar. Mingea a ajuns la Luis Pedro, care a marcat cu un șut din șase metri.

În a doua repriză, tot ASA a fost mai periculoasă și în minutul 62 fundașul Ivan Gonzalez a marcat cu o lovitură de cap din șase metri, iar șansele mureșenilor de a trimite meciul în prelungiri erau tot mai mari.

Speranțele celor de la ASA s-au risipit în minutul 71, cînd același Ivan Gonzalez a deviat mingea în propriepoartă.

În ultimele 20 de minute, elevii lui Vasile Miriuță nu au mai avut puterea de a pune pericol la poarta lui Ruffier, iar francezii s-au mulțumit cu menținerea scorului.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Apar bănișorii și la Drulă? De unde sunt, tati, milioanele?

3 Ea este „Kim Kardashian de Vietnam”, Consul Onorific al României / Stă într-un palat cu 25 de etaje, placat cu a…

4 ULTIMA ORĂ Invazia Rusiei în Ucraina este iminentă

5 VIDEO General american / Dacă va fi un atac al Rusiei în Ucraina, urmările se vor resimți și în România