Autorităţile chineze au interzis ca mai mulţi ursuleţi panda să prezică rezultatele de la Cupa Mondială

Autorităţile chineze au interzis ca mai mulţi ursuleţi panda să prezică rezultatele de la Cupa Mondială din Brazilia, au anunţat îngrijitorii animalelor.

Ursuleţii panda erau consideraţi de presa chineză succesori ai celebrei caracatiţe Paul în ceea ce priveşte predicţiile. Aceste animale, cu vârste de 1 până la 2 ani, ar fi urmat să facă predicţii alegând mâncare din mai multe coşuri şi căţărându-se în copaci.

Însă reprezentanţii centrului de creştere a urşilor panda din provincia Sichuan au declarat că ursuleţii nu vor avea şansa de a prezice rezultatele meciurilor. "Autorităţile împiedică predicţiile", a declarat purtătorul de cuvânt al centrului, fără a oferi detalii.

Agenţia Xinhua notase, înainte de dictarea interdicţiei, că ursuleţii panda vor alege mâncare din trei coşuri de bambus reprezentând victoria, înfrângerea şi remiza, în faza grupelor. La fazele următoare, ursuleţii ar fi ales echipele câştigătoare căţărându-se în copacii marcaţi cu steagurile naţiunilor aflate în competiţie.

Chinezii sperau că că ursuleţii panda vor deveni la fel de celebri precum caracatiţa Paul, care a prezis corect rezultatele a opt meciuri de la Cupa Mondială din 2010. Caracatiţa Paul a murit în octombrie 2010.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 SURSE PSD, în pragul revoltei! Se pregătește debarcarea lui Ciolacu și excluderea Gabrielei Firea!

2 VIDEO Un deputat din Argentina a început să-i sugă sfârcurile soției în timpul sesiunii online a parlamentulu…

3 Pronosticul și dezvăluirile de culise ale fugarului Rizea despre alegerile din București

4 VIDEO El este pușcăriașul analfabet folosit de Antena 3 să-l atace pe Nicușor Dan!

5 Gâdea și-a dat cu tesla-n coaie! / Cum s-a fâsâit bomba bombelor la Antena 3, demontată chiar de Badea, Ciuvică …