Autorităţile chineze au interzis ca mai mulţi ursuleţi panda să prezică rezultatele de la Cupa Mondială

Autorităţile chineze au interzis ca mai mulţi ursuleţi panda să prezică rezultatele de la Cupa Mondială din Brazilia, au anunţat îngrijitorii animalelor.

Ursuleţii panda erau consideraţi de presa chineză succesori ai celebrei caracatiţe Paul în ceea ce priveşte predicţiile. Aceste animale, cu vârste de 1 până la 2 ani, ar fi urmat să facă predicţii alegând mâncare din mai multe coşuri şi căţărându-se în copaci.

Însă reprezentanţii centrului de creştere a urşilor panda din provincia Sichuan au declarat că ursuleţii nu vor avea şansa de a prezice rezultatele meciurilor. "Autorităţile împiedică predicţiile", a declarat purtătorul de cuvânt al centrului, fără a oferi detalii.

Agenţia Xinhua notase, înainte de dictarea interdicţiei, că ursuleţii panda vor alege mâncare din trei coşuri de bambus reprezentând victoria, înfrângerea şi remiza, în faza grupelor. La fazele următoare, ursuleţii ar fi ales echipele câştigătoare căţărându-se în copacii marcaţi cu steagurile naţiunilor aflate în competiţie.

Chinezii sperau că că ursuleţii panda vor deveni la fel de celebri precum caracatiţa Paul, care a prezis corect rezultatele a opt meciuri de la Cupa Mondială din 2010. Caracatiţa Paul a murit în octombrie 2010.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Cel mai mare furt comis vreodată de un român tocmai s-a mușamalizat. Țara a pierdut peste un miliard de dolari

2 VIDEO Aici se organizau ședințele cu droguri pentru care a fost arestat fostul șef DIPI. Carmen Brumă, nevasta…

3 Săracilor...

4 Revoltător! / Șefii Jandarmeriei urmăriți penal în Dosarul 10 august au încercat să iasă la pensie, ca să scape …

5 Afacerea Murzuk, cel mai mare tun din istoria României! Ai un șoc când citești așa ceva!

recomandări

Te ia DNA: Chirica Daniel Claudiu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Reîncepe 'Dosarele X'! Iată trailerul