Bogdan Stancu și Ciprian Marica au marcat în Cupa Turciei

Bogdan Stancu și Ciprian Marica au marcat în Cupa Turciei

Atacanții români Bogdan Stancu și Ciprian Marica au marcat, joi seara, în meciurile disputate de echipele lor în optimile de finală ale Cupei Turciei la fotbal.

Stancu a înscris o dată pentru Genclerbirligi, în victoria de pe teren propriu cu Eskișehirspor, scor 3-0. Guy Lucien Michel Landel (24) a deschis scorul pentru gazde, Stancu l-a majorat în minutul 79, iar Radosav Petrovic (82) a închis tabela. Fiecare echipă a avut câte un jucător eliminat, Doga Kaya (77), respectiv Goran Causic (62). Stancu a început ca titular și a fost înlocuit pe final (86) de belarusul Aleksandr Hleb.

Marica a marcat primul său gol pentru Konyaspor după accidentarea care l-a ținut departe de gazon circa patru luni. Internaționalul român a semnat singurul gol al echipei sale, în minutul 20, din lovitură liberă, în meciul în care Galatasaray a învins cu 4-1 pe Konyaspor, la Istanbul. Burak Yilmaz (10), Wesley Sneijder (16, 34) și Olcan Adin (45) au marcat golurile gazdelor.

În sferturile de finală s-au mai calificat Sivasspor, Mersin Idmanyurdu, Bursaspor, Kayserispor, Fenerbahce și Manisaspor. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante