Box: Manny Pacquiao se pregătește pentru ultimul meci din cariera sa

Box: Manny Pacquiao se pregătește pentru ultimul meci din cariera sa

Boxerul filipinez Manny Pacquiao a sosit la începutul acestei săptămâni în Statele Unite, la Los Angeles, unde va efectua faza finală a pregătirilor înaintea ultimului meci din cariera sa, împotriva americanului Timothy Bradley, programat pe 9 aprilie la Las Vegas.

Singurul pugilist din lume care a deținut titlul de campion mondial la opt categorii diferite de greutate, Pacquiao consideră că, la 37 de ani, a sosit momentul să se retragă.

"Sunt foarte fericit că voi agăța mănușile în cui după această luptă. Sunt sigur că voi fi trist imediat după meci, însă aceasta este viața. Cred că a sosit momentul", a declarat "Pac-Man".

Promotorul Bob Arum nu pare, însă, împăcat cu decizia lui Pacquiao. "Nu voi promova acest meci ca fiind ultimul din cariera lui Manny. El a spus că se va retrage și poate că va face asta. Adevărul este că, în cazul oricărui boxer, niciodată nu se știe sigur, dar eu nu l-am auzit niciodată pe Manny să arunce vorbe în vânt. Toți realizăm, însă, că aceasta ar putea fi ultima dată când luptă", a spus Arum.

Referindu-se la meciul cu Bradley, pe care îl va întâlni pentru a treia oară în cariera sa, Manny Pacquiao a precizat: "Știu că Bradley a progresat mult de la ultima noastră luptă. Dar eu m-am antrenat bine în Filipine, iar acum am venit la Los Angeles pentru a finaliza pregătirile înainte de luptă".

Manny Pacquiao nu a mai urcat în ring de aproape nouă luni, de la celebrul "meci al secolului" împotriva americanului Floyd Mayweather, care a beneficiat de cea mai mare bursă din istoria boxului, disputat pe 2 mai 2015, la Las Vegas. Filipinezul, învins la puncte în meciul respectiv, a acuzat atunci o accidentare la umăr, care a necesitat o intervenție chirurgicală, iar staff-ul său a anunțat acum că pugilistul este complet refăcut.

AGERPRES (autor: Mihai Dragomir, editor: Vlad Constantinescu, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...