Burleanu spune că Teja şi-a reziliat contractul cu FRF şi va fi antrenorul echipei Dinamo

Burleanu spune că Teja şi-a reziliat contractul cu FRF şi va fi antrenorul echipei Dinamo

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat, vineri, că selecţionerul reprezentativei de tineret, Mihai Teja, şi-a reziliat contractul cu FRF şi va prelua conducerea tehnică a echipei Dinamo.

Burleanu s-a arătat nemulţumit că Mihai Teja nu a putut să continue proiectul început la echipa naţională de tineret.

FRF va anunţa cine va fi noul selecţioner al echipei naţionale under 21 la începutul anului viitor.

"Se va schimba selecţionerul la naţionala de tineret. La început de ianuarie veţi afla numele noului selecţioner. Nu sunt deloc încântat că Mihai Teja trebuie să plece de la echipa naţională de tineret, pentru că am început un proiect foarte important. În momentul în care începi asemenea proiecte, îţi doreşti să le şi continui. Se pare că a doua ofertă nu a mai putut să o refuze, după cea a Stelei. Asta ne-a adus în această direcţie", a declarat Burleanu.

Întrebat dacă e mai tentantă o echipă ca Dinamo decât naţionala de tineret, preşedintele FRF a spus: "Nu cred, dar fiecare antrenor în parte poate răspunde. Îmi amintesc că Florin Marin mi-a spus că are nevoie de adrenalină la Astra. Şi a avut într-adevăr parte de mare adrenalină, două sau trei etape a rezistat acolo. Aici contează foarte mult proiectele pe care trebuie să ţi le asumi".

Răzvan Burleanu a precizat că nu i-a cerut despăgubiri lui Mihai Teja, nici clubului Dinamo pentru ruperea contractului. "Nu, în niciun caz, pentru că nu îţi permite legislaţia. Vorbim de contracte de muncă. Dar pe viitor ne gândim. Eu mă gândeam că de vreme ce avem o înţelegere şi îţi asumi un proiect să rămâi până la capăt. Me gândim de acum înainte, ca să nu mai fimi puşi în asemenea situaţii contractuale", a precizat şeful FRF.

Mihai Teja se afla la conducerea reprezentativei de tineret a României din data de 6 noiembrie.

Luni, acţionarul majoritar al FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, a declarat că antrenorul echipei va fi stabilit după sărbători, refuzând să comenteze informaţiile vehiculate în mass-media, potrivit cărora Mihai Teja va prelua conducerea tehnică a formaţiei "alb-roşii". Acţionarul a precizat că Ionel Dănciulescu, cel care a condus echipa ca interimar după demisia lui Flavius Stoican, va rămâne în cadrul clubului.

Tehnicianul Flavius Stoican şi-a reziliat, la 12 noiembrie, pe cale amiabilă, contractul cu FC Dinamo, în locul său fiind numit până la finalul turului Ligii I Ionel Dănciulescu, cel care a ocupat până la acea dată funcţia de director general al clubului.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina