Clubul Sportiv al Armatei îndeamnă la "cumpătare" în discuțiile pe tema brandului Steaua

Clubul Sportiv al Armatei îndeamnă la "cumpătare" în discuțiile pe tema brandului Steaua

Clubul Sportiv al Armatei "Steaua București" a dat publicității un comunicat în care își exprimă îngrijorarea față de modul în care sunt inițiate, conduse și întreținute în spațiul public discuțiile și dezbaterile referitoare la brandul Steaua București.

"Ca instituție care am creat și consolidat acest brand prin sute și mii de performanțe naționale și internaționale, care am adus multor români bucuria și mândria de fi reprezentați în lume de un nume precum 'Steaua București', lansăm o invitație la cumpătare tuturor acelora care întrețin o stare tensionată în jurul subiectului și o propagă pe toate canalele. CSA Steaua București nu-și dorește escaladarea acestei situații, care nu face decât să aducă atingere brandului Steaua București", se arată în comunicat.

CSA Steaua își reafirmă, totodată, "întreaga disponibilitate pentru un dialog civilizat cu orice persoane interesate de binele clubului Steaua București, precum și cu cei care își doresc să continue tradiția fotbalistică a clubului Steaua București și înțeleg să facă acest lucru doar în condiții de deplină legalitate".

"Nu în ultimul rând, dorim să reamintim că începerea activității Centrului de fotbal pentru copii și juniori, asupra căreia ne-am aplecat cu toată seriozitatea în ultima lună, nu este doar un proiect mai vechi al clubului, ci și o consecință firească a numeroaselor solicitări din partea copiilor cadrelor militare din București și a copiilor și tinerilor din sectorul 6", adaugă gruparea din bulevardul Ghencea.

"CSA Steaua București are obligația de a folosi judicios și a exploata bazele sportive pe care le deține în scopul în care acestea au fost create — pentru dezvoltarea sportului. Mai mult decât atât, ne dorim să oferim copiilor o bază modernă de pregătire, cu toate condițiile necesare pentru ca ei să-și dezvolte capacitățile și talentele, să se formeze ca viitori sportivi de performanță ai României", se precizează în finalul comunicatului.

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro