Cosac - Am convingerea că Simona Halep va repeta la Wimbledon performanța de anul trecut

Cosac - Am convingerea că Simona Halep va repeta la Wimbledon performanța de anul trecut

Președintele Federației Române de Tenis (FRT), George Cosac, a declarat, sâmbătă, la Galați, că are convingerea că Simona Halep va repeta la Wimbledon performanța de anul trecut, chiar dacă a avut mici insuccese în ultima perioadă.

"Sunt convins că va avea mai mult succes. Sigur că în cariera unui sportiv apar și mici insuccese. Tenisul este un sport care se desfășoară pe parcursul a 11 luni și este foarte greu să ții pasul cu toți ceilalți concurenți. Practic, toți cei din urma ta își doresc să te învingă, să te depășească. Și marii campioni mai pierd, este omenesc să pierzi și la un moment dat, dacă nu accepți că și greșeala face parte din joc, că și înfrângerea face parte din viața unui sportiv, atunci este grav. Este îmbucurător faptul că Simona se menține între primele trei și am convingerea că la Wimbledon va repeta performanța de anul trecut și că va termina anul la fel de bine ca anul trecut", a spus Cosac.

Simona Halep a ajuns anul trecut în semifinale la Wimbledon.

Președintele FRT asistă sâmbătă la semifinalele turneului ITF de la Galați, dotat cu premii totale de 25.000 de dolari. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Foarte interesante amănunte...

2 ULTIMA ORĂ Un general american anunță că Rusia ia în considerare capitularea în războiul împotriva Ucrainei

3 Aviația tactică a Rusiei a dispărut din Ucraina. De ce oare?

4 CTP / „Juriul de la Chișinău a acordat zero puncte României. Ce ziceți de asta?”

5 Notă internă strict secretă a FSB: Agenții ruși „cred că Putin este bolnav în faza terminală”