Costel Moscalu a fost înmormântat la Cimitirul "Sf. Vasile" din Iaşi

Trupul neînsufleţit al fostul jucător şi antrenor de baschet al echipei Politehnica Iaşi, Costel Moscalu, a fost înmormântat miercuri, la Cimitirul "Sf. Vasile" din Iaşi.

Costel Moscalu (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Miercuri dimineaţă, trupul neînsufleţit al lui Costel Moscalu a fost depus la Sala Polivalentă din Iaşi, unde sute de suporteri ieşeni i-au adus un ultim omagiu.

Costel Moscalu, component al echipelor naţionale ale României, a murit, duminică, la vârsta de 47 de ani. Acesta a jucat baschet cu nişte prieteni, iar în momentul în care a ajuns acasă i s-a făcut rău. Prietena antrenorului a chemat un echipaj SMURD, medicii declarând decesul după ce au încercat să-l resusciteze timp de jumătate de oră.

În urma autopsiei efectuate la INML Iaşi, cauzele decesului au fost insuficienţă cardiacă acută, edem pulmonar acut şi ateroscleroză coronariană.

Costel Moscalu ar fi urmat să împlinească 48 de ani în 15 aprilie. De-a lungul carierei, Moscalu a evoluat la echipa din oraşul natal, Politehnica Iaşi, dar şi la Elba Timişoara şi Farul Constanţa. De asemenea, a făcut parte din echipele naţionale ale României la nivel de junior şi seniori. Şi-a încheiat cariera de jucător la Poli Iaşi, echipă pe care a şi antrenat-o în ultimii ani.

Sursa: mediafax.ro


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Documente / „Pute rău! Miros de cătușe cu o duhoare puternică de corupție la achiziția celor 115 milioane de măș…

2 VIDEO Priviți, despre Armata Panterelor Negre care patrulează pe străzile orașelor din America nu vorbește nim…

3 BREAKING A explodat prima bombă în București! Robert Negoiță, primarul sectorului 3, anunță că nu va candida p…

4 FOTO Priviți! Baroni pesediști din administrația Bucureștiului prinși moșmondind la o vilă pe o insulă din Gre…

5 Cum se spală banii negri în Famiglie / Ilie Sârbu și-a luat apartament de două milioane de lei. Fiica Daciana i-…