Costel Pantilimon a semnat un contract pe patru ani cu Sunderland

Costel Pantilimon a semnat un contract pe patru ani cu Sunderland

Portarul Costel Pantilimon (Manchester City) a semnat, luni, un contract pe patru ani cu gruparea Sunderland, a anunţat site-ul oficial al clubului care a încheiat pe locul 14 în Premier League sezonul trecut.

Internaţionalul român de 27 de ani se va alătura noii sale echipe de la 1 iulie, din postura de jucător liber de contract.

Şi campioana Angliei a anunţat pe site-ul oficial plecarea lui Pantilimon la Sunderland.

"Este un privilegiu, o onoare să mă alătur unui club ca Sunderland. Ei au o istorie extraordinară, tradiţie şi bineînţeles fani deosebiţi. După ce am părăsit pe Manchester City era important să găsesc un club cu ambiţii mari şi cu un antrenor care are foamea şi dorinţa de a duce echipa cât mai departe. După ce am vorbit cu şeful, am ştiut că acesta este locul şi omul potriviţi. Abia aştept să debutez", a spus Pantilimon, pentru site-ul lui Sunderland.

"Competiţia pentru un loc de titular este sănătoasă şi scoate ce este mai bun din jucători. Aveam deja un portar mare, pe Vito Manonne, şi acum încă unul, pe Costel", a afirmat directorul sportiv Lee Congerton.

Românul se va lupta cu italianul Vito Mannone pentru un loc de titlular la Sunderland, echipă antrenată de uruguayanul Gustavo Poyet.

Costel Pantilimon era la Manchester City din august 2011, după ce a fost transferat de la Poli Timişoara, mai întâi sub formă de împrumut. La echipa engleză, a avut puţine ocazii de a e evolua, fiind preferat Joe Hart pentru postul de titular. Pantilimon a apărat poarta "cetăţenilor" de 33 de ori în trei sezoane, în toate competiţiile.

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Bă, ghiolbanilor din fruntea Ro, citiți asta! / Emerging Europe: Maia Sandu e pe punctul de a deveni cel mai put…

2 A fost sau nu Firea amanta lui Tăriceanu? I-a spart casa fostului soț, Răsvan?

3 Explodează alcovul bucureștean? / „Vă fac de panaramă, bolnavele Bucureștiului! Se f...teau la show! Are HIV… a …

4 Proasta pusă de PNL pleacă din TVR cu scandal / Imbecila a sigilat biroul, de parcă ar fi de la mă-sa! / Cealaltă,…

5 Ro a rămas țara P.C.R. / Fiul cel mare al rectorului Tudorel Toader, un dobitoc, este unicul candidat pentru un …