Cupa Davis - România conduce Slovacia cu 1-0 în urma victoriei lui Marius Copil

Cupa Davis - România conduce Slovacia cu 1-0 în urma victoriei lui Marius Copil

România conduce Slovacia cu 1-0 în întâlnirea de Cupa Davis cu Slovacia, ce se desfășoară pe terenurile Clubului IDU din Mamaia, în urma victoriei obținute vineri, în primul meci de simplu, de Marius Copil în fața slovacului Norbert Gombos în 4 seturi, 7-6 (5), 6-7 (6), 6-4, 7-6 (10), în 3 ore și 49 de minute. În cel de-al doilea meci de simplu din prima zi Adrian Ungur va juca împotriva slovacului Martin Klizan.

Sâmbătă este programat meciul de dublu Horia Tecău/Florin Mergea — Andrej Martin/Igor Zelenay, iar duminică au loc ultimele două meciuri de simplu, Copil — Klizan și Ungur — Gombos.

Câștigătoarea întâlnirii dintre România și Slovacia va disputa barajul pentru Grupa Mondială a Cupei Davis, în timp ce învinsa va evolua în primul tur al Grupei 1 din Zona Euro/Africană. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...