Derby-ul Dinamo - Steaua se va disputa pe stadionul din Șoseaua Ștefan cel Mare

Derby-ul Dinamo - Steaua se va disputa pe stadionul din Șoseaua Ștefan cel Mare

Derby-ul Dinamo - Steaua, programat, duminică, în cadrul etapei a 18-a a Ligii I la fotbal, se va disputa pe stadionul din Șoseaua Ștefan cel Mare deoarece Arena Națională nu a primit până în prezent avizul pentru securitate în caz de incendiu din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU).

"FC Dinamo București anunță ca unicul derby al fotbalului românesc, contând pentru etapa 18-a a Ligii I, se va disputa duminică, 22 noiembrie 2015, la ora 20,30, pe stadionul din Ștefan cel Mare. Clubul cere înțelegere din partea suporterilor care și-au achiziționat online bilete la derby-ul anunțat inițial să se dispute pe Arena Națională. Fanii dinamoviști vor fi contactați pentru returnarea banilor și, în același timp, comenzile online care nu au ajuns la destinatari au fost anulate de conducerea clubului", informează FC Dinamo, luni, pe site-ul oficial.

Biletele la partida cu Steaua se vor comercializa la următoarele prețuri: Peluza "Cătălin Hîldan" (sectoarele 9-18) și Peluza Sud (sectoarele 30-35) — 15 lei, Tribuna a II-a (sectoarele 19-26) — 30 de lei, Tribuna I (sectoarele 1, 2, 7, 8) — 40 de lei, Tribuna 0 (sectoarele 3, 4, 5, 6) — 70 de lei și Tribuna Oficială — 200 de lei.

Tichetele se pot achiziționa începând de marți, prin platforma oficială de ticketing a clubului, dar și de la casele de bilete ale arenei din Șoseaua Ștefan cel Mare.

Președintele LPF, Gino Iorgulescu, a declarat, luni, într-o conferință de presă, că Arena Națională va obține avizul din partea ISU în zilele următoare. "Din informațiile noastre, ar trebui să se rezolve zilele acestea cu Arena Națională. Sunt depuse toate documentele la Ministerul Dezvoltării, iar ministerul trebuie să dea un agrement către ISU, iar ISU va da autorizația. Au toate documentele în regulă. Nu e OK ca Steaua să se mute pentru fiecare meci pe alt stadion. De aceea ne dorim ca Arena Națională să primească avizul cât mai curând", a spus Iorgulescu.

El a menționat că Arena Națională este singurul stadion pe care se dispută partide din Liga I fără autorizație pentru securitate în caz de incendiu din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență. "Singurul stadion fără aviz ISU era Arena Națională din Liga I. Și mai era cel de la Cluj (n.r. — Cluj Arena), dar e de Liga a II-a. În rest, noi nu avem informații de alte stadioane fără aviz. Asta pentru că stadioanele construite înainte de 1992 nu au nevoie de această autorizație", a explicat Iorgulescu.

Echipa Dinamo București întâlnește, duminică, 22 noiembrie, de la ora 20,30, formația Steaua București, într-o partidă contând pentru etapa a 18-a a Ligii I.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Foarte interesante amănunte...