Dragomir: „Liga I se va vedea şi la RCS&RDS“. Cum îi răspund deţinătorii drepturilor TV fostului preşedinte LPF. Cât costă să vezi meciurile pe internet

 

Această situaţie a fost comentată de Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), în mandatul căruia cele mai multe partide din campionatul intern s-au transmis la posturile deţinute de RCS&RDS, adică Digi Sport.

 

„Din ce ştiu, RCS&RDS va prelua până la urmă cele doua posturi (n.r. – Look TV şi Look Plus) pentru că nu-şi permit să-i scape din mână pe abonaţii pe care-i au acum“, a declarat Dragomir pentru ziarul „Ring“.

 

Ce spun cei de la Look TV?

 

După această afirmaţie făcută de „Corleone“, oficialii Look TV, care deţin drepturile de televizare ale Ligii I, au comentat situaţia pentru gsp.ro.

 

„Probabil, domnul Dragomir e unul dintre cei foarte mulţi abonaţi ai reţelelor de distribuţie TV şi asemenea tuturor iubitorilor de fotbal s-ar bucura să poată urmări şi în următorii cinci ani Liga I, fără sa fie nevoit să-şi transfere abonamentul TV la un alt distribuitor care a încheiat contract de retransmisie cu posturile Look TV şi Look Plus.

 

Dorinţa noastră din prima clipă de când ne-am implicat în acest proiect TV a fost ca fotbalul românesc sa ajungă, dacă se poate, la toţi românii! Însă nu putem obliga toţi distribuitorii de posturi TV să împărtăşească aceleaşi idei cu noi. Din păcate, nu există nici o înţelegere în acest sens cu RCS&RDS“, au precizat cei de la Look TV.

 

Alternativa: Seenow

 

Cei care sunt abonaţi la RCS&RDS au alternativa de a urmări Liga I şi Cupa Ligii pe internet, plătind un abonament lunar.

 

Potrivit paginademedia.ro, toate meciurile din Liga I, difuzate pe Look TV şi pe Look Plus prin KOOLNET, sunt disponibil online şi pe mobil în SEENOW.

 

Tipuri de abonamente la lansare:

 

• 3 euro (fara TVA) / 1 zi (valabil din momentul plăţii până la miezul nopţii)

• 5 euro (fara TVA) / 30 de zile

• 12 euro (fara TVA) / 90 de zile

• 20 de euro (fara TVA) / 180 de zile

• 36 de euro (fara TVA) / 365 de zile

 

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Surse din Poliție: Șefii se tem că au fost înregistrați de clan în biserică / Percheziții cu cântec

2 Țiitoare de lider PNL angajată la stat

3 Cică ele ar adevăratul motiv al intrării lui Băse în cursa pentru Primăria Capitalei

4 Legist INML București / „Am participat la peste 15.000 de autopsii, însă cei decedați din cauza COVID arată alt…

5 Prima bombă de campanie! Șarlatania din trecutul deputatului USR Stelian Ion: handicap inventat pentru locuinț…