Dumitru Dragomir, RENTĂ NESIMŢITĂ de la FRF

Dumitru Dragomir, RENTĂ NESIMŢITĂ de la FRF

Dumitru Dragomir / FOTO: prosport.ro

Dumitru Dragomir, Cornel Dinu şi Mircea Lucescu se află printre noii membri de onoare ai FRF validaţi în cadrul Adunării Generale de alegere a preşedintelui din data de 5 martie. Alături de ei au primit acest titlu onorific Emeric Dembrovschi, Florin Halagian, Ioan Igna, Florea Ispir, Nicolae Lupescu, Ion Pârcălab, Lajos Sătmăreanu, Vasile Zavoda sau Necula Răducanu, toţi urmând să încaseze o rentă viageră.

"Aşa este. Ne dă ceva bani. Bine că ne dă şi nouă acuma, la sfârşit! Dar e confidenţial, nu se spune. Sunt 600 de lei, tăticule! Ne dă aşa, uşor… Am şi luat prima tură. Bine că s-au gândit acuma, că dacă mai stăteau un pic, nu ne mai găseau. Las că-s buni, că-i luăm, nu-i dăm. Se adaugă la pensia mea amărâtă, de 10 sute. Păi, eu sunt boier cu 1.000 de lei plus încă ăştia 600, dar alţii, săracii... Aşa e treaba. Le mulţumesc celor de la federaţie. Nu ştiu însă ce vor face Lucescu sau Dinu cu ei", a declarat Rică Răducanu pentru Ring .

Colegul său din "ministerul apărării" giuleştene a anilor ’70, Nicolae Lupescu, primeşte mai mult: "Eu am o pensie de 1.200 de lei pe lună după 47 de ani de muncă. Iar acum, prin această rentă viageră, mi se dublează suma. Deci îmi pică foarte bine aceşti bani. Însă pe unul ca Mircea Lucescu sunt sigur că aceşti bani nu-l interesează".

În schimb, Dumitru Dragomir ia 4.000 de euro de la federaţie!

"Păi, câte a făcut, tată, omul ăsta, nu se compară! Suna ce-i drept, mult mai frumos ca în loc de 600 de lei să fie şi pentru mine 600 de euroi... Dar acum ce să facem? Să fim sănătoşi şi alţii la pungă groşi!", conchide, în stilu-i caracteristic, Rică Răducanu.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…