Dumitru Dragomir, RENTĂ NESIMŢITĂ de la FRF

Dumitru Dragomir, RENTĂ NESIMŢITĂ de la FRF

Dumitru Dragomir / FOTO: prosport.ro

Dumitru Dragomir, Cornel Dinu şi Mircea Lucescu se află printre noii membri de onoare ai FRF validaţi în cadrul Adunării Generale de alegere a preşedintelui din data de 5 martie. Alături de ei au primit acest titlu onorific Emeric Dembrovschi, Florin Halagian, Ioan Igna, Florea Ispir, Nicolae Lupescu, Ion Pârcălab, Lajos Sătmăreanu, Vasile Zavoda sau Necula Răducanu, toţi urmând să încaseze o rentă viageră.

"Aşa este. Ne dă ceva bani. Bine că ne dă şi nouă acuma, la sfârşit! Dar e confidenţial, nu se spune. Sunt 600 de lei, tăticule! Ne dă aşa, uşor… Am şi luat prima tură. Bine că s-au gândit acuma, că dacă mai stăteau un pic, nu ne mai găseau. Las că-s buni, că-i luăm, nu-i dăm. Se adaugă la pensia mea amărâtă, de 10 sute. Păi, eu sunt boier cu 1.000 de lei plus încă ăştia 600, dar alţii, săracii... Aşa e treaba. Le mulţumesc celor de la federaţie. Nu ştiu însă ce vor face Lucescu sau Dinu cu ei", a declarat Rică Răducanu pentru Ring.

Colegul său din "ministerul apărării" giuleştene a anilor ’70, Nicolae Lupescu, primeşte mai mult: "Eu am o pensie de 1.200 de lei pe lună după 47 de ani de muncă. Iar acum, prin această rentă viageră, mi se dublează suma. Deci îmi pică foarte bine aceşti bani. Însă pe unul ca Mircea Lucescu sunt sigur că aceşti bani nu-l interesează".

În schimb, Dumitru Dragomir ia 4.000 de euro de la federaţie!

"Păi, câte a făcut, tată, omul ăsta, nu se compară! Suna ce-i drept, mult mai frumos ca în loc de 600 de lei să fie şi pentru mine 600 de euroi... Dar acum ce să facem? Să fim sănătoşi şi alţii la pungă groşi!", conchide, în stilu-i caracteristic, Rică Răducanu.

Sursa: realitatea.net

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Ministrul Energiei, despre noul ordin ANRE: Omul nu se mai înghesuie la ghișeu, îi vine acasă factura pe ianua…

2 Navalnîi prezintă imagini cu "palatul lui Vladimir Putin": 18.000 de metri pătrați, într-un complex de 7.000 d…

3 Un agent de la Penitenciarul Rahova, prins în flagrant de DNA când lua 10.000 de euro mită. În schimb, trebuia…

4 Activistul de mediu Daniel Bodnar a suferit un grav accident rutier. Medicii spun că nu-şi poate simţi picioar…

5 Ultimul moștenitor al tronului Imperiului Otoman a murit la 90 de ani