"E prima oară în viața mea când reușesc o asemenea victorie" (Denisa Allertova)

"E prima oară în viața mea când reușesc o asemenea victorie" (Denisa Allertova)

"E prima oară în viața mea când reușesc o asemenea victorie", a spus jucătoarea cehă de tenis Denisa Allertova, după ce a învins-o joi cu 6-4, 6-3 pe românca Simona Halep, numărul 2 mondial și principală favorită, în sferturile de finală ale turneului WTA de la Guangzhou (China). "Am sentimente extraordinare fiindcă am învins-o pe Simona Halep — e o jucătoare mare, N.2 mondial. Acum pot respira!", a afirmat Allertova, citată de site-ul WTA.

Întrebată dacă a avut o tactică specială pentru acest meci, sportiva cehă a declarat: "A fost prima oară când am jucat împotriva unei asemenea jucătoare de top, dar la US Open am evoluat contra lui Suarez Navarro, și ea o jucătoare extraordinară, din Top 10, și am învins-o. E însă prima oară în viața mea când reușesc o asemenea victorie". Allertova, care ocupă locul 74 în ierarhia mondială, nu mai întâlnise o adversară clasată mai sus de locul 5.

"Am încercat doar să mă concentrez asupra fiecărui punct, fără să mă gândesc cine mi-e adversar, am încercat să mă gândesc doar la mine și să joc tenisul meu. Am luptat pentru fiecare punct și a mers. Acum sunt pur și simplu atât de fericită", a spus ea.

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

4 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

5 Foarte interesante amănunte...