"E prima oară în viața mea când reușesc o asemenea victorie" (Denisa Allertova)

"E prima oară în viața mea când reușesc o asemenea victorie" (Denisa Allertova)

"E prima oară în viața mea când reușesc o asemenea victorie", a spus jucătoarea cehă de tenis Denisa Allertova, după ce a învins-o joi cu 6-4, 6-3 pe românca Simona Halep, numărul 2 mondial și principală favorită, în sferturile de finală ale turneului WTA de la Guangzhou (China). "Am sentimente extraordinare fiindcă am învins-o pe Simona Halep — e o jucătoare mare, N.2 mondial. Acum pot respira!", a afirmat Allertova, citată de site-ul WTA.

Întrebată dacă a avut o tactică specială pentru acest meci, sportiva cehă a declarat: "A fost prima oară când am jucat împotriva unei asemenea jucătoare de top, dar la US Open am evoluat contra lui Suarez Navarro, și ea o jucătoare extraordinară, din Top 10, și am învins-o. E însă prima oară în viața mea când reușesc o asemenea victorie". Allertova, care ocupă locul 74 în ierarhia mondială, nu mai întâlnise o adversară clasată mai sus de locul 5.

"Am încercat doar să mă concentrez asupra fiecărui punct, fără să mă gândesc cine mi-e adversar, am încercat să mă gândesc doar la mine și să joc tenisul meu. Am luptat pentru fiecare punct și a mers. Acum sunt pur și simplu atât de fericită", a spus ea.

AGERPRES 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Priviți, „dihăniile” HIMARS au început să „lucreze” asupra armatei ruse!

2 VIDEO Rachetele HIMARS primite de Ucraina din SUA au distrus posturile de comandă rusești din Donbas

3 Cât de aproape e criza economică. Un expert explică ce-i aşteaptă pe români şi cum a scăpat inflaţia de sub control

4 ”Tovarășul Stalin a făcut o greșeală că a permis Germanei să existe! Să ardă în iad!” / Propagandistul lui Putin în plin delir

5 VIDEO O filmare cu coloana oficială a lui Putin „alergând” spre Kremlin a stârnit controverse în Rusia