Emmanuel Adebayor şi-a acuzat mama de vrăjitorie şi a dat-o afară din casă

Emmanuel Adebayor şi-a acuzat mama de vrăjitorie şi a dat-o afară din casă

Atacantul togolez al echipei Tottenham Hotspur, Emmanuel Adebayor, a acuzat-o pe mama sa că practică magia neagră şi din această cauză el traversează o perioadă mai slabă pe teren, jucătorul luând decizia de a o da afară din casă, informează dailymail.co.uk.

În replică, familia lui Adebayor susţine că, în urma deciziei de a o da afară din casă, femeia are un venit de mai puţin de o liră sterlină (5,5 lei) pe zi, bani pe care îi obţine din vânzarea de roşii. Familia atacantului mai afirmă că Adebayor a fost "spălat pe creier" de vraci islamici, care i-au transmis că forma sa fizică mai slabă este cauzată de magia neagră, potrivit dailymail.co.uk .

Adebayor (30 de ani) are la Tottenham un salariu de 170.000 de lire sterline pe săptămână.

"Nu sunt pastor, sunt fotbalist şi nu pot să arăt vraja. Nu am dat-o afară pe mama mea din casă, ea a decis să plece. Cum pot să ţin legătura cu mama mea, dacă ea le spune tuturor că munca mea nu poate merge înainte? Ar trebui să se oprească din vorbit, ea ar trebui să nu mai practice «juju» (n.r. - practică a magiei negre din vestul Africii) asupra mea, ei ar trebui să mă lase în pace", a declarat Adebayor pentru postul de radio ghanez Peace FM.

De asemenea, Adebayor şi-a acuzat familia că deja îşi face planuri cu averea sa, după ce el va muri. "Ei au împărţit deja toate lucrurile pentru care eu am muncit. Ei au împărţit casele mele, maşinile mele. Ei spun «dacă el moare, maşina asta e a ta, casa asta e a ta». Vă puteţi imagina?", a adăugat Adebayor.

Emmanuel Adebayor a sunat la postul de radio pentru a-i da replica surorii sale Maggie, care susţinea că fotbalistul nu şi-a susţinut financiar familia, dar şi că nu a acceptat să vorbească cu vreun membru al acesteia timp de mai bine de un an.

"Dacă ei spun că nu am grijă de mama mea, atunci de ce nu ar face-o ceilalţi şase? Suntem şapte... ei ar trebui să meargă să muncească... îi trimit bani mamei în fiecare lună", a completat Adebayor.

La rândul său, fratele lui Adebayor, Kola, care este şofer de camion în Bremen (Germania), susţine că mama sa plânge în fiecare zi, după ce a fost acuzată de vrăjitorie. "Mama mea este foarte supărată. Ea plânge în fiecare zi. Tocmai ce am vorbit cu ea la telefon şi plângea din nou. Emmanuel nici măcar nu mai vrea să vorbească cu ea. El a fost spălat pe creier de oameni spirituali musulmani, care îi spun când va înscrie goluri şi de ce nu joacă bine. Familia mea este creştină, dar nu este ceva neobişnuit să vizitezi vraci spirituali musulmani. El este manipulat", a explicat Kola Adebayor.

Kola Adebayor a mai spus că este foarte supărat pe fratele său. "Această femeie a suferit pentru noi toţi şi l-a cărat în burtă timp de nouă luni. Acesta este fiul pe care l-a născut şi de care a avut grijă toată viaţa. Iar el aşa o tratează. Sunt foarte supărat pe fratele meu. Acum opt luni a dat-o pe propria mamă afară din casă. Ea trebuie să vândă roşii pentru a supravieţui. Ea câştigă un euro sau doi pe zi, ceea ce nu este suficient pentru a trăi", a subliniat fratele atacantului.

El mai spune că îi trimite 400 de euro în fiecare lună mamei sale pentru a-şi plăti chiria la apartament şi şi-a mai acuzat fratele că îşi lasă familia în sărăcie. "În cultura mea se presupune că îţi ajuţi familia. Dar Emmanuel are grijă doar de el şi de prietenii săi", a conchis Kola Adebayor.

Adebayor a jucat în cariera sa pentru echipe ca Manchester City, Arsenal şi Real Madrid. În primii patru ani de viaţă, fotbalistul nu a putut merge şi a susţinut că s-a vindecat după ce mama sa l-a dus la biserică. După o săptămână de rugăciuni la biserică, Emmanuel susţine că a început să meargă când cineva a lovit o minge de fotbal în curtea bisericii, iar el voia să se ducă după ea.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

3 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

4 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

5 Foarte interesante amănunte...