FC Barcelona îl susţine total pe Dani Alves, după incidentul de la meciul de duminică

FC Barcelona îl susţine total pe Dani Alves, după incidentul de la meciul de duminică

FC Barcelona a anunţat, luni, că îl susţine total pe fundaşul Dani Alves, care la meciul cu Villarreal, din campionatul Spaniei, a mâncat o banană aruncată în teren în direcţia sa.

Dani Alves (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"Clubul vrea să îşi manifeste susţinerea totală şi solidaritatea cu jucătorul Dani Alves, după insultele de duminică, de la meciul cu Villarreal", se arată într-un comunicat al clubului catalan.

Dani Alves este susţinut şi de compatriotul său Neymar. Acesta din urmă a postat pe Instagram o fotografie cu el ţinând în mână o banană desfăcută, alături de fiul său care ţine o jucărie din pluş în formă de banană. "Suntem cu toţii maimuţe", a comentat el fotografia.

Dani Alves a mâncat o banană aruncată în teren, în direcţia lui, în momentul în care se pregătea să execute un corner, duminică, la meciul cu Villarreal, din campionatul Spaniei. După ce a mâncat banana, el a executat lovitura de la colţ.

"De 11 ani sunt în Spania şi de 11 ani este la fel. Mai bine râdem de aceşti retardaţi. Nu vom reuşi să schimbăm lucrurile, aşa că mai bine ne distrăm", a declarat jucătorul.

Alves a fost în mod regulat victima injuriilor rasiste de la debutul său la FC Sevilla, în sezonul 2002-2003.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…