FC Braşov - Oţelul 1-1: egalul neputinţei şi mirosul de „B“. Poziţii dureroase în clasament pentru două echipe de tradiţie

FC Braşov - Oţelul 1-1: egalul neputinţei şi mirosul de „B“. Poziţii dureroase în clasament pentru două echipe de tradiţie

Altă dată echipe respectabile în primul eşalon, gălăţenii fiind chiar campionii ţării în 2011, FC Braşov şi Oţelul vor fi, foarte probabil, printre cele şase cluburi care vor retrograda în acest sezon. Ce-i drept, suntem doar în etapa a treia, însă la ce loturi „subţiri“ au aceste grupări, e greu de crezut că pot ajunge în altă parte decât în „B“ la finalul campionatului.

Până atunci, meciul direct s-a încheiat 1-1. Alexandru Zaharia a deschis scorul din penalty pentru gălăţeni (11), iar Marian Constantinescu a egalat după pauză (77). Oţelul a încheiat meciul în zece oameni, după eliminarea lui Murgoci pentru două „galbene“ (82), şi chiar dacă centralul Istvan Kovacs a prelungit jocul cu şase minute, braşovenii n-au putut profita. 

„Stegarii“ rămân pe ultimul loc cu un punct şi cu un golaveraj de -6, în timp ce Oţelul ocupă penultima poziţie a clasamentului, tot cu un punct, dar cu un golaveraj de -5.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Javra, îngropată definitiv de Buzăianu! / Cât „cașcaval” a primit viitoarea „regină a pușcăriașilor”

3 „Am ținut-o câteva zile, era varză. I-am și cumpărat câte ceva și i-am dat-o înapoi."

4 Așa o fi?

5 Dragnea confirmă scandalul cu țiitoarea! Mesaj de ultimă oră