Fost coleg cu Ronaldinho, va juca la Petrolul Ploieşti până în 2015

Fost coleg cu Ronaldinho, va juca la Petrolul Ploieşti până în 2015

"Lupii" au reuşit să obţină semnătura unuia dintre cei mai valoroşi străini din campionatul intern, care se afla chiar în curtea lor. Este vorba despre portughezul Filipe Teixeira, care şi-a prelungit contractul cu Petrolul până în vara anului viitor. Teixeira are 33 de ani şi a jucat la cluburi faimoase precum PSG sau West Bromwich albion. În Franţa el a fost coleg de echipă cu celebrul Ronaldinho, la începutul anilor 2000.

”Era normal să rămân aici. Numai cine nu a trecut pe la Petrolul nu cunoaşte sentimentul extraordinar pe care îl ai atunci când joci în faţa unor suporteri minunaţi, aşa cum sunt ai noştri. Pentru acest public special vreau să câştigăm, din nou, Cupa României, mai ales că eu nu eram la echipă atunci când s-a cucerit trofeul. Am dorit să mai rămân încă un an pentru ca în sezonul viitor să câştigăm campionatul. Ţin să mulţumesc conducerii clubului şi sper ca prin evoluţiile mele să răsplătesc tuturor încrederea acordată”, a declarat Teixeira (foto jos) pentru site-ul oficial al clubului.

Petrolul îi aşteaptă din vară şi pe cei olandezii Patrick N'Koyi şi Gevaro Nepomuceno, fiecare dintre ei semnând contracte valabile în următorii 3 ani. Ambii sunt colegi şi evoluează în prezent la Fortuna Sittard, în liga secundă olandeză, unde vor rămâne până la încheierea sezonului, urmând să devină petrolişti, în mod oficial, la data de 1 iulie 2014. În vârstă de 24 de ani, N'Koyi este de origine congoleză şi joacă atacant, în timp ce olandezul Nepomuceno are 21 de ani şi evoluează ca mijlocaş ofensiv în banda stângă.

Laurenţiu Marinescu şi Geraldo Alves şi-au prelungit şi ei contractele cu Petrolul, conducerea purtând discuţii avansate cu Guilherme Sytia, pentru ca brazilianul să facă acelaşi lucru.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...