Fotbal: Dinamo - Flavius Stoican: ''Trebuie să batem Steaua pentru suporterii din toată țara''

Fotbal: Dinamo - Flavius Stoican: ''Trebuie să batem Steaua pentru suporterii din toată țara''

''Suntem datori față de fani și cred că odată cu acest meci vom echilibra balanța în ceea ce înseamnă echipa și suporterii din tribună. Din punctul meu de vedere va fi un meci încrâncenat, după cum îi văd pe băieți la antrenamente. Trebuie să-i țin motivați, să dăm drumul la câini'', a declarat antrenorul dinamovist Flavius Stoican înaintea derby-ului cu Steaua, programat duminică, la ora 21,00, pe Arena Națională. Foarte încrezător într-un rezultat favorabil contra rivalilor din Ghencea, la conferința de presă de sâmbătă, tehnicianul echipei din Ștefan cel Mare a declarat că dinamoviștii vor da drumul la câini pe cel mai mare stadion al țării, potrivit site-ului clubului.

''E un meci important pe care îl așteptăm de când a început acest retur. E cel mai important meci, în care vom vedea două echipe cu determinare. Steaua, dacă nu reușește un rezultat favorabil, în proporție foarte mare va pierde campionatul. La fel de adevărat este că și pentru noi e un meci care contează mai mult decât un campionat. Mesajul meu pentru jucători este că trebuie să batem Steaua pentru suporterii din toată țara. Avem toate șansele, pentru că îi văd foarte motivați la antrenamente. Eu trebuie doar să-i așez pe teren. Dacă jucătorii se uită acum în ochii mei nu cred că au ce să-mi reproșeze. Asta vreau și eu, după meci, să nu am ce să le reproșez'', a spus tehnicianul dinamovist.

''Suntem datori față de fani și cred că odată cu acest meci vom echilibra balanța în ceea ce înseamnă echipa și suporterii din tribună. Din punctul meu de vedere va fi un meci încrâncenat, după cum îi văd pe băieți la antrenamente. Trebuie să-i țin motivați, să dăm drumul la câini'', a întărit Flavius Stoican.

''Din punct de vedere tactic, vom fi atenți la fiecare duel în parte, să nu ne surprindă, pentru că există jucători care au calitate la Steaua. Ca și grup formează o echipă puternică. Îl cunosc bine pe Țucudean, ce caracter are, pentru el toate meciurile sunt la fel, nu cred că va fi motivat peste măsură pentru un meci cu Dinamo. El vrea să marcheze, dar îi va fi greu. Eu am încredere în jucătorii din atac că vor marca. Am încredere în toată echipa noastră. Conducerea va fi alături de jucători pentru o discuție. În ceea ce privește partea financiară, banii nu mai contează la un astfel de meci'', a precizat antrenorul principal al ''câinilor roșii''.

''S-au vândut peste 20.000 de bilete până la această oră. Mai sunt atâtea ore până la ora jocului. Sunt convins că vor veni suporteri mulți la stadion. Sunt convins că va fi un spectacol în tribune, că suporterii noștri vor fi în centrul atenției'', a încheiat Flavius Stoican.

Pentru partida cu Steaua, Flavius Stoican nu îi va putea folosi pe Nicolae Grigore (suspendat), Ricardo Machado și Mansaly Boubacar (accidentați). AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Loredana Groza arată mai bine pe natural! Anca Țurcașiu i-a scos filtrele...

2 Ea este noua „patroană” a zahărului din România

3 VIDEO „Ce ridicolă ești! Câtă prostie în ziua de azi, nu mă mir de ce țara e așa cum e!”

4 Dacă minte el, mințim și noi / Citiți ce spune acest jurnalist ucrainean aflat pe front despre realitatea din teren

5 Momentul în care și Viagra se lasă păgubașă...