Fotbal: Dinamo București și-a anunțat noua conducere

Fotbal: Dinamo București și-a anunțat noua conducere

Clubul de fotbal Dinamo București și-a prezentat, miercuri, noua conducere, cu Daniel Stanciu manager general și Mihai Teja antrenor principal.

Foto: (c) ANGELO BREZOIANU/AGERPRES FLUX

Ionuț Negoiță, acționarul majoritar, a anunțat, în cadrul unei conferințe de presă cine sunt cei care vor avea în mâini destinele grupării din Șoseaua ''Ștefan cel Mare'', fostul antrenor Ionel Dănciulescu fiind de acum manager sportiv. Atacantul Marius Niculae a fost prezentat drept cea mai proaspătă achiziție și noul căpitan al formației dinamoviste.

Ionuț Negoiță le-a mulțumit lui Flavius Stoican (fost antrenor), Cristian Bobar (fost director sportiv) și Constantin Anghelache (fost președinte executiv) pentru tot ce au făcut la Dinamo București, precizând că Anghelache va fi în continuare ''un fel de consilier personal''.

Ionuț Negoiță a urat succes noii echipe și a precizat că clubul său dorește să revină sus, ''unde Dinamo merită să fie''.

Daniel Stanciu a spus: ''Sunt onorat că am ajuns la Dinamo. Este o mare provocare pentru mine, într-un proiect care va dura doi ani și jumătate. Dinamo este pe un drum ascendent. Avem nevoie de timp și de șansă''.

La rândul său, antrenorul Mihai Teja a precizat că preparatorul fizic este Marco Onetto, antrenor cu portarii Gheorghe Nițu, iar secunzi Alexandru Ilie și Dragoș Radu.

''Este o provocare foarte mare pentru mine, știu că sunt un antrenor tânăr, la început de drum. Sunt onorat să fiu la un club foarte mare din România. Cunosc bine clubul, acum este pe locul 8 în clasament, este o situație dificilă, dar sper să fim mai cât mai sus la finalul campionatului'', a precizat tehnicianul.

''Veteranul'' Marius Niculae (33 ani) a declarat: ''Mă bucur mult că am din nou posibilitatea să îmbrac tricoul în roșu și alb. Mi-am dorit mereu să revin la Dinamo. Negocierile mele cu Dinamo au durat foarte puțin, când este vorba despre această echipă, gândesc doar cu sufletul''. Ionuț Negoiță a oferit lui Marius Niculae noul său tricou cu numărul 29.

La final s-a băut o cupă de șampanie, pentru succesul în noul an competițional, pentru toți dinamoviștii care poartă numele de Ion. (Foto pe flux)

AGERPRES (autor: Aristotel Bunescu, editor: Mihai Țenea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Cu ăștia vrea Rusia să cucerească Ucraina?

2 VIDEO Păzea, Ucraina, că vin trupele de „elită” ale Rusiei!

3 VIDEO „Cernobîlul zburător”, gata de lansare / Putin va fi ucis de generali dacă dă ordinul

4 Pe internet circulă informația neconfirmată că Xi Jinping a fost plasat în arest la domiciliu de către Armată

5 I-a condamnat la moarte / Putin a refuzat cererea comandanților ruși de retragere din orașul Herson, într-un mod ordonat, pentru salvarea vieților solda…