Fotbal: Marius Baciu, noul antrenor al echipei Concordia Chiajna

Fotbal: Marius Baciu, noul antrenor al echipei Concordia Chiajna

Consiliul Director al Clubului Sportiv Concordia Chiajna l-a numit antrenor principal pe Marius Baciu, în locul lui Marius Șumudică, tehnician care a părăsit echipa ilfoveană de fotbal după remiza de duminică, 1-1, cu FC Brașov. Marius Șumudică și-a reziliat pe cale amiabilă contractul cu Concordia Chiajna, ca și staff-ul său tehnic, format din antrenorii secunzi Bogdan Andone și Cristian Petre și din preparatorul fizic Ciprian Moscu, potrivit site-ului oficial al clubului.

Marius Baciu, fostul jucător al Stelei, va fi ajutat de Erik Lincar, antrenor secund, și de Răzvan Rotaru, preparator fizic. Antrenor cu portarii va fi tot Radu Sărdescu, care a ocupat aceeași funcție și în ''mandatele'' lui Ionuț Chirilă și Marius Șumudică la formația din Chiajna.

Marius Baciu (39 ani) a pregătit-o până de curând pe Academica Argeș (liga a doua). Și-a început cariera de tehnician la Voința Sibiu, după care a activat la Pandurii Târgu Jiu, Unirea Alba Iulia, Silvania Șimleu Silvaniei, CSMS Iași și SC Bacău.

Șumudică (44 ani), care se afla la ilfoveni din martie 2014, era unul dintre cei trei antrenori care se aflau pe băncile tehnice din Liga I de la începutul sezonului, alături de Costel Gâlcă (Steaua București) și Leo Grozavu (FC Botoșani).

Concordia Chiajna ocupă locul 11 în clasament, cu 27 puncte din 24 de meciuri.

AGERPRES 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Pesedistul Tudorache, îngropat de procurorii DNA! Încă un dosar! Intră în horă și avocata lui Dragn…

2 Nu, nu este fundația unui bloc, este cavoul lui Videanu de la Bellu!

3 Citiți asta! / Un caz-școală de Mafie politico-judiciară!

4 Pensii speciale de jurnalişti pentru generalul Pavel Abraham, meteorologul Romica Jurcă sau colonelul Mircea …

5 Cum au traversat avioanele lui Putin România în drum spre Geneva și de ce au fost flancate de două avioane ame…