Fotbal: Marius Baciu, noul antrenor al echipei Concordia Chiajna

Fotbal: Marius Baciu, noul antrenor al echipei Concordia Chiajna

Consiliul Director al Clubului Sportiv Concordia Chiajna l-a numit antrenor principal pe Marius Baciu, în locul lui Marius Șumudică, tehnician care a părăsit echipa ilfoveană de fotbal după remiza de duminică, 1-1, cu FC Brașov. Marius Șumudică și-a reziliat pe cale amiabilă contractul cu Concordia Chiajna, ca și staff-ul său tehnic, format din antrenorii secunzi Bogdan Andone și Cristian Petre și din preparatorul fizic Ciprian Moscu, potrivit site-ului oficial al clubului.

Marius Baciu, fostul jucător al Stelei, va fi ajutat de Erik Lincar, antrenor secund, și de Răzvan Rotaru, preparator fizic. Antrenor cu portarii va fi tot Radu Sărdescu, care a ocupat aceeași funcție și în ''mandatele'' lui Ionuț Chirilă și Marius Șumudică la formația din Chiajna.

Marius Baciu (39 ani) a pregătit-o până de curând pe Academica Argeș (liga a doua). Și-a început cariera de tehnician la Voința Sibiu, după care a activat la Pandurii Târgu Jiu, Unirea Alba Iulia, Silvania Șimleu Silvaniei, CSMS Iași și SC Bacău.

Șumudică (44 ani), care se afla la ilfoveni din martie 2014, era unul dintre cei trei antrenori care se aflau pe băncile tehnice din Liga I de la începutul sezonului, alături de Costel Gâlcă (Steaua București) și Leo Grozavu (FC Botoșani).

Concordia Chiajna ocupă locul 11 în clasament, cu 27 puncte din 24 de meciuri.

AGERPRES 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 I-a mirosit pe ruși? / Adelin Petrișor a demisionat de la Euronews România cu doar câteva zile înainte de lansarea postului

2 VIDEO Priviți, 7 lovituri „chirurgicale” aplicate de ucraineni unităților ruse ascunse printre casele unui sat

3 „Toaleta de pe plajă a fost distrusă” / Mesajul ucrainenilor după un atac rusesc cu rachete Kalibr asupra Odessei

4 „Elitele GRU şi FSB cred că Putin a pierdut războiul. Ele văd o lovitură de stat ca pe o posibilitate realistă”

5 „Navele rusești nu vor avea unde să se ascundă în Marea Neagră”