Fotbal: Marius Baciu, noul antrenor al echipei Concordia Chiajna

Fotbal: Marius Baciu, noul antrenor al echipei Concordia Chiajna

Consiliul Director al Clubului Sportiv Concordia Chiajna l-a numit antrenor principal pe Marius Baciu, în locul lui Marius Șumudică, tehnician care a părăsit echipa ilfoveană de fotbal după remiza de duminică, 1-1, cu FC Brașov. Marius Șumudică și-a reziliat pe cale amiabilă contractul cu Concordia Chiajna, ca și staff-ul său tehnic, format din antrenorii secunzi Bogdan Andone și Cristian Petre și din preparatorul fizic Ciprian Moscu, potrivit site-ului oficial al clubului.

Marius Baciu, fostul jucător al Stelei, va fi ajutat de Erik Lincar, antrenor secund, și de Răzvan Rotaru, preparator fizic. Antrenor cu portarii va fi tot Radu Sărdescu, care a ocupat aceeași funcție și în ''mandatele'' lui Ionuț Chirilă și Marius Șumudică la formația din Chiajna.

Marius Baciu (39 ani) a pregătit-o până de curând pe Academica Argeș (liga a doua). Și-a început cariera de tehnician la Voința Sibiu, după care a activat la Pandurii Târgu Jiu, Unirea Alba Iulia, Silvania Șimleu Silvaniei, CSMS Iași și SC Bacău.

Șumudică (44 ani), care se afla la ilfoveni din martie 2014, era unul dintre cei trei antrenori care se aflau pe băncile tehnice din Liga I de la începutul sezonului, alături de Costel Gâlcă (Steaua București) și Leo Grozavu (FC Botoșani).

Concordia Chiajna ocupă locul 11 în clasament, cu 27 puncte din 24 de meciuri.

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 De citit...