Fotbal: 'Mutu mi-a plăcut întotdeauna', recunoaște antrenorul Fiorentinei

Fotbal: 'Mutu mi-a plăcut întotdeauna', recunoaște antrenorul Fiorentinei

"Mutu? Mi-a plăcut întotdeauna mult ca jucător", a recunoscut Vincenzo Montella, tehnicianul echipei italiene de fotbal Fiorentina, în condițiile în care atacantul român a primit recent acceptul să se antreneze cu formația "viola", la care a jucat între 2006 și 2011.

"Mutu? Mi-a plăcut întotdeauna mult ca jucător. Clubul știe ce cred și ce vreau", a spus Montella, citat de portalul calciomercato.it, în condițiile în care presa a evocat posibilitatea ca atacantul, care pe 8 ianuarie împlinește 36 de ani, să redevină jucătorul Fiorentinei.

Portalul fiorentina.it scrie că Mutu nu a putut fi găsit în ultimele zile de oficialii clubului, el nerăspunzând la telefon. În aceste condiții, Fiorentina pare să-și fi pierdut răbdarea, iar ziarul Corriere dello Sport-Stadio evocă o ruptură între gruparea toscană și jucător.

Mutu a explicat că se află în România alături de mama sa, care este bolnavă. "Am refuzat Fiorentina ca să fiu alături de mama. are probleme de sănătate", a declarat Mutu, tuttomercatoweb.com.

În altă ordine de idei, Montella a vorbit despre posibilitatea ca portarul român Ciprian Tătărușanu să apere în toate competițiile, după ce titularul de până acum, brazilianul Neto, a decis să nu-și prelungească înțelegerea.

Tehnicianul este dezamăgit de hotărârea lui Neto și nu știe dacă-l va mai folosi, mai ales la partidele de acasă, unde publicul și-ar putea exprima nemulțumirea față de brazilian. "Tătărușanu e oricum un portar foarte bun", a estimat Montella, care crede că românul "poate să joace în trei competiții". Venit în vară de la Steaua București, Tătărușanu a apărat doar în Europa League, unde echipa s-a calificat în șaisprezecimi de finală.

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Lupta pentru Marea Neagră nu s-a încheiat

2 Rareș Bogdan, mesaj în miez de noapte!

3 Fostul slugoi al Elenei Udrea și-a cumpărat o vilă de 352 de metri pătrați în Belgia

4 Se retrag „Piedonii”? / De două zile sunt mucles...

5 Judecați voi...