FRF a pus în vânzare online biletele pentru partida România - Insulele Feroe

FRF a pus în vânzare online biletele pentru partida România - Insulele Feroe

Federația Română de Fotbal a pus în vânzare online biletele pentru partida pe care "tricolorii" o vor disputa în compania selecționatei Insulelor Feroe, în data de 29 martie, pe stadionul "Ilie Oană" din Ploiești (ora 19,00), în preliminariile Campionatului European 2016.

Acesta va fi primul meci pe care naționala României îl va disputa în afara Bucureștiului după inaugurarea Arenei Naționale, în 2011.

Începând de miercuri, Federația a lansat procesul de vânzare online a biletelor pentru al cincilea joc al "tricolorilor" în actuala campanie de calificare. Biletele sunt disponibile pe bilete.ro și bilete.frf.r9, iar suporterii care își vor achiziționa tichetele în primele zile vor beneficia de o reducere de 15 la sută, oferta fiind una limitată, precizează FRF.

Prețurile biletelor sunt următoarele: Peluză — 20 lei, Tribune — 30-45 lei, VIP 1: 200 lei, VIP 2: 150 lei, Loje — 400/500 lei.

O dată cu noul parteneriat al FRF cu bilete.ro, fanii echipei naționale nu vor mai plăti comision de procesare. În plus, ei au la dispoziție și varianta de e-tickets, având posibilitatea de a-și printa biletele acasă, fără a fi nevoie de costuri suplimentare pentru transportul lor.

FRF adaugă, totodată, că fanii care vor asista la partida de pe stadionul 'Ilie Oană' vor avea parte de multe surprize din partea sponsorilor naționalei. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Mister elucidat / Cine este criminalul Elenei, escorta ucisă cu cruzime în Italia

3 Scandalul ia amploare! Răsturnare de situație în dosarul banilor șterpeliți din fondul Direcţiei de Informaţii…

4 Jeguri ordinare! / Cîțu, o nouă numire cu cântec

5 Scuipați aici! / Căca-ne-am în ea de țară, care hrănește la sân toți șobolanii în timp ce bietul popor ia drumul…