Gigi Mulţescu l-a atacat pe Răzvan Lucescu, după eşecul cu Steaua, 2-3

Gigi Mulţescu l-a atacat pe Răzvan Lucescu, după eşecul cu Steaua, 2-3

„Meritam mai mult. Am avut o atitudine bună, ofensivă. Am dominat în mai multe perioade Steaua. Am încercat să pregătesc cât mai bine o partitură ofensivă.  E cel mai greu să faci asta. Avem carenţe mari la pregătirea fizică. Am avut informaţii eronate, n-am avut timp să pregătesc echipa cum trebuie. Fotbaliştii mei s-au simţit în sfârşit fotbalişti, am atacat şi am dominat. Să stai în apărare şi să pleci pe contraatac pot face şi fotbalişti de pe stradă. Jucătorii de valoare îşi pot pune amprenta pe un astfel de meci, pot face ceva special", a declarat Gigi Mulţescu, după meci, la Look TV. 

 Gigi Mulţescu l-a înlocuit săptămâna trecută pe Răzvan Lucescu, pe banca echipei din Ploieşti, după ce acesta a fost demis de finanţatorul Dan Capră. 

 De partea cealaltă, Costel Gâlcă s-a declarat încântat de jocul elevilor săi. „A fost un meci foarte important, mai ales că am venit după cel din UEL, cu Aalborg. E greu să joci din trei în trei zile. Petrolul a fost foarte bună, a avut şi o motivaţie în plus, pentru că a schimbat antrenorul şi fiecare a vrut să demonstreze mult mai mult. Au fost momente foarte bune de fotbal. Şi noi şi ei ne-am creat ocazii, cred că am avut mult mai multe şi mai clare. Ne propunem să atacăm şi să dominăm adversarul, cred că s-a văzut asta şi în meciul cu Petrolul“, a spus Gâlcă. 

 Steaua a revenit pe primul loc în Liga I, după victoria spectaculoasă de la Ploieşti, scor 3-2, cu Petrolul, unde campioana a fost egalată după ce-a condus cu 2-0, dar s-a impus pe final, graţie reuşitei lui Varela.  

 După 8 etape, Steaua are 21 de puncte, două peste CFR Cluj şi trei avans faţă de Astra. 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Urmează „îngroparea” definitivă a lui Băsescu?

2 VIDEO Priviți, primele imagini cu „dihăniile” americane HIMARS în acțiune în Ucraina!

3 Nu, nu este un desen de bășcălie! Armata belarusă desfășoară în zonele de frontieră tancuri false din lemn!

4 Asta e din ciclul / Judecați voi...

5 ULTIMA ORĂ Disensiuni la vârful Ucrainei? / Zelenski vrea să-l demită pe șeful serviciului de spionaj, Ivan Bakanov, cu care este prieten din copilărie