Halep, locul doi în ancheta WTA pentru cea mai frumoasă lovitură a lunii septembrie

Halep, locul doi în ancheta WTA pentru cea mai frumoasă lovitură a lunii septembrie

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul doi mondial, s-a clasat pe locul al doilea în ancheta realizată de site-ul WTA pentru cea mai frumoasă lovitură a lunii septembrie.

Halep a obținut 32% din voturile exprimate de internauți pentru un schimb de mingi din meciul cu Johanna Konta, de la Wuhan. Halep a câștigat faza cu o minge trimisă în cross, la scorul de 4-1 în setul decisiv, când britanica avea minge de break. Konta a produs surpriza în meciul din optimile turneului de la Wuhan, câștigând cu 6-3, 3-6, 7-5, după ce Simona a condus cu 5-1 în setul al treilea

Laureata anchetei a fost poloneza Agnieszka Radwanska, cu 54% din voturi, pentru un raliu de senzație cu Dominika Cibulkova, în semifinalele turneului Toray Pan Pacific Open. Sârboaica Ana Ivanovic a completat podiumul, cu 7 procente din voturi, rusoaica Maria Șarapova a primit 4 la sută, iar Johanna Konta trei la sută.

Simona Halep a câștigat de două ori anul acesta ancheta de cea mai frumoasă lovitură a lunii, în februarie și august, în rest victoria revenind Mariei Șarapova (ianuarie), polonezei Agnieszka Radwanska (martie și mai), germancei Angelique Kerber (aprilie) și sârboaicei Ana Ivanovic (iunie).

Italianca Flavia Pennetta, câștigătoarea turneului US Open, a fost desemnată jucătoarea lunii septembrie, cu 56% din voturi, urmată în clasament de Agnieszka Radwanska (23%) și americanca Venus Williams (21%).

Titlul de WTA Rising Star Of The Month (Stea în ascensiune) a fost adjudecat de Garbine Muguruza (38%). AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...