Halep, recompensată pentru rezultatele ei formidabile: va fi sponsorizată de o firmă uriaşă. Ce spune Ilie Năstase

Halep, recompensată pentru rezultatele ei formidabile: va fi sponsorizată de o firmă uriaşă. Ce spune Ilie Năstase

Simona Halep va fi sponsorizată de Adidas, după ce a renunţat la înţelegerea pe care o avea cu cei de la Lacoste. Astfel, potrivit „Ring“, ocupanta locului 5 în ierarhia mondială va deveni urmaşa lui Ilie Năstase. Acesta a fost primul român sponsorizat de renumita firmă de echipamente sportive, semnând cu nemţii în 1973.

„Dacă Simona a semnat cu Adidas, înseamnă că are valoare. Ei nu semnează cu oricine, sunt selectivi atunci când îşi aleg sportivii. Oricum, acum se câştigă alţi bani, nu ca pe vremea când jucam eu. Depinde pe ce perioadă are contractul şi cum l-a negociat. Nu cunosc detalii, dar pot spune că e un lucru bun pentru Simona din toate punctele de vedere“, a declarat „Nasty“ pentru ziarul „Ring“.

A explicat inconstanţa Simonei

După ce a ajuns pe locul 5 în clasamentul WTA, Simona Halep a jucat foarte puţine meciuri, fiind chinuită de probleme medicale. Năstase a vorbit şi despre această situaţie, în încercarea de a explica inconstanţa Simonei.

„Pe Simona trebuie să o lăsăm să joace, să nu o atacăm când pierde. Trebuie să-i fim alături şi în momentele grele. Ea ştie foarte bine ce are de făcut. Ştiu că are nişte probleme la un picior, la unghia aia încarnată la care s-a operat. Nu-i prea dă pace. Dar o să se rezolve, că nu-i un capăt de ţară, sunt accidentări mult mai grave“, a adăugat fostul lider mondial în clasamentul ATP.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 De citit! / O fostă agentă a Secret Service dezvăluie ce i-a spus Putin lui Bush, în 2008, la București

2 „Ce ne va trimite data viitoare? Perne?” / Vitali Klitschko, „fără cuvinte” după ajutorul militar promis de Germ…

3 N-au leac! / Priviți ce hartă le-au prezentat ucrainenii americanilor!

4 VIDEO Încă o dovadă că USR este doar un hârdău de rahat care încă n-a explodat

5 De belea! Alexandra Stan, din ce în ce mai fierbinte! Să nu dea iar în clocot...