Kvitova, cel mai important cap de serie de pe partea de tablou a Simonei Halep, a fost eliminată

Kvitova, cel mai important cap de serie de pe partea de tablou a Simonei Halep, a fost eliminată

Jucătoarea cehă Petra Kvitova, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 3, pe partea de tablou a Simonei Halep, a fost învinsă, miercuri, cu 6-2, 7-6 (2), în turul al doilea al turneului Premier 5 de la Cincinnati, de sportiva ucraineană Elina Svitolina, locul 36 WTA, după o sută de minute de joc.

Kvitova, cel mai important cap de serie de pe partea de tablou a Simonei Halep, a fost eliminată

Halep, cap de serie numărul 2, şi Kvitova s-ar fi putut întâlni în semifinale. Sportiva cehă este al doilea cap de serie eliminat de pe jumătatea inferioară a tabloului, după jucătoarea slovacă Dominika Cibulkova, locul 13 WTA şi cap de serie numărul 11, care a pierdut în turul I.

Dintre jucătoarele favorite pe partea de tablou a Simonei Halep, continuă competiţia Maria Şarapova (5), Eugenie Bouchard (7), Ana Ivanovici (9), Carla Suarez Navarro (15) şi Lucie Safarova (16).

Simona Halep, locul 2 WTA, s-a calificat, marţi, în optimile de finală ale turneului cu premii în valoare totală de 2,5 milioane de dolari, după ce a trecut în turul doi, cu scorul de 6-4, 6-2, de sportiva belgiană Kirsten Flipkens, locul 54 WTA.

Pentru un loc în sferturi, românca se va duela cu învingătoarea dintre Lucie Safarova din Cehia, locul 17 WTA, şi Zarina Dias din Kazahstan, locul 52 WTA, partidă programată miercuri seară.

La ediţia trecută, Halep, locul 25 WTA atunci, a atins faza sferturilor de finală, fiind eliminată de Serena Williams, cu scorul de 6-0, 6-4. Sportiva din Constanţa are de apărat 225 de puncte la turneul american.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...