Laurențiu Reghecampf a semnat pe două sezoane și jumătate cu Steaua

Laurențiu Reghecampf a semnat pe două sezoane și jumătate cu Steaua

Antrenorul Laurențiu Reghecampf a semnat, joi, un contract valabil pe două sezoane și jumătate cu echipa de fotbal Steaua București, a anunțat clubul roș-albastru pe site-ul oficial. Fost jucător al Stelei, Reghecampf a cucerit în primul său mandat de antrenor la Steaua două titluri de campion și Supercupa României. El va colabora, ca și înainte, cu Thomas Neubert, Anton Petrea, Cristinel Țermure și Florin Tene.

Antrenorul Stelei va susține o conferință de presă vineri, începând cu ora 13,00, la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia, și va permite accesul mass media în primele 15 minute ale antrenamentului care va începe la ora 11,00.

"Spun doar atât pentru moment: Sunt fericit și mă simt bine! Principala noastră preocupare este acum să muncim foarte bine și să vorbim mai puțin. Forza Steaua!", a declarat Reghecampf pentru site-ul Stelei.

Reghecampf, care și-a reziliat joi contractul cu echipa bulgară Litec Loveci, îl înlocuiește la Steaua pe Nicolae Dică, numit antrenor interimar (1-1 cu ASA Târgu Mureș) după demisia lui Mirel Rădoi în urma eșecului cu Astra Giurgiu (0-1, la Pitești).

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale