Liga I: Dinamo - Astra Giurgiu 0-2

Liga I: Dinamo - Astra Giurgiu 0-2

Astra Giurgiu a învins-o pe Dinamo București cu scorul de 2-0 (1-0), vineri seara, în deplasare, într-o partidă din etapam a 34-a, ultima rundă a Ligii I de fotbal.

Astra s-a impus prin golurile marcate de Denis Alibec (18) și Constantin Budescu (55 — penalty), într-un meci încheiat de Dinamo în inferioritate numerică, după eliminarea lui Steliano Filip (72).

Astra a încheiat campionatul pe locul 4, la egalitate cu CFR Cluj (locul 3), dar având rezultate directe mai slabe. Echipa este neînvinsă de când a fost preluată de antrenorul Marius Șumudică, având un bilanț de cinci victorii și un egal. Astra a învins-o pe Dinamo și în tur, cu 6-1.

Dinamo are doar două victorii în ultimele opt partide (trei egaluri, trei eșecuri) și a încheiat campionatul pe locul 7.

FC Dinamo — AFC Astra Giurgiu 0-2 (0-1), stadion "Dinamo" — București
Au marcat: Denis Alibec (18), Constantin Budescu (55 — penalty).
Cartonaș roșu: Steliano Filip (Dinamo, 72).
Arbitru: Florin Mihai Marcu (Oradea); arbitri asistenți: Sebastian Stoianov (Constanța), Ionuț Marius Bobe (Videle); arbitru de rezervă: Andrei Florin Chivulete (București)
Observatori: Adrian Vidan (București) — CCA, Valer Șulea (Brașov) — LPF
AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”