Liga I: Dinamo - Pandurii 2-1

Liga I: Dinamo - Pandurii 2-1

Dinamo București a învins-o pe Pandurii Târgu Jiu cu scorul de 2-1 (1-0), sâmbătă seara, în Șoseaua Ștefan cel Mare, într-un meci din etapa a 22-a a Ligii I de fotbal.

Dinamo a deschis scorul prin atacantul camerunez Marcel Essombe (39), aflat în poziție de ofsaid. Pandurii a egalat după pauză, prin Valentin Munteanu (62), la doar trei minute de la intrarea sa pe teren. Dinamo a dat lovitura în prelungirile partidei, prin fundașul croat Ante Puljic (90+1), care intrase șapte minute mai devreme pe gazon.

Pandurii a terminat meciul în zece oameni, după eliminarea mijlocașului ceh Lukas Droppa (86), dar și fără antrenor principal, Edi Iordănescu fiind trimis la vestiare de arbitru în prelungirile partidei.

Dinamo a mai avut ocazii prin Paul Anton (16), Cosmin Matei (17, 50) și Dorin Rotariu (70), în timp ce oaspeții și-au creat situații bune de a marca prin Cristian Săpunaru (13), Dan Nistor (14), Ioan Hora (33, 44 — bară) și Lukas Droppa (61).

Dinamo a învins-o pe Pandurii de de trei ori în acest sezon, în Cupa Ligii, în Cupa României și în campionat, după ce în tur cele două echipe au terminat nedecis, 2-2.

Pandurii a pierdut ultimele două partide din campionat. Dinamo e neînvinsă de șase partide (cinci victorii, un egal).

FC Dinamo București — CS Pandurii Târgu Jiu 2-1 (1-0), Stadion Dinamo — București
Au marcat: Marcel Essombe (39), Ante Puljic (90+1), respectiv Valentin Munteanu (62).
Cartonașe roșii: Lukas Droppa (Pandurii), 86, Edi Iordănescu (Pandurii) 90+4.
Arbitru: Marcel Bîrsan (București); arbitri asistenți: Aurel Oniță (Constanța), Marius Cristian Marchidanu (Brăila); arbitru de rezervă: Iulian Dima (București)
Observatori: Patrițiu Abrudan (Cluj-Napoca) — CCA, Octavian Goga (Brașov) — LPF

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria