Liga I: Petrolul Ploiești - CSMS Iași 1-2

Liga I: Petrolul Ploiești - CSMS Iași 1-2

CSMS Iași a învins-o pe Petrolul Ploiești cu scorul de 2-1 (1-1), sâmbătă seara, pe Stadionul ''Ilie Oană'' din Ploiești, într-un meci din etapa a 16-a a Ligii I de fotbal. Oaspeții au deschis scorul printr-un gol de senzație, reușit de Vasile Gheorghe (4), dar Petrolul a egalat prin Alexandru Benga (13). CSMS Iași a înscris golul victoriei prin fundașul Cosmin Frăsinescu (86), în urma unui corner.

Noul antrenor al echipei Petrolul, Mihai Stoichiță, a debutat astfel cu stângul pe banca tehnică a gazdelor.

Ieșenii au reușit a doua lor victorie în deplasare în acest campionat, precedenta fiind în etapa a doua, la Chiajna. În tur, CSMS Iași a învins-o pe Petrolul cu 1-0.

Ploieștenii rămân cu o singură victorie, reușită în etapa a 7-a. În cele nouă partide de atunci, Petrolul are trei egaluri și șase eșecuri.

FC Petrolul Ploiești — CSMS Iași 1-2 (1-1), Stadion "Ilie Oană" — Ploiești
Au marcat: Alexandru Benga (13), respectiv Vasile Gheorghe (4), Cosmin Frăsinescu (86).
Arbitru: Horațiu Mircea Feșnic (Cluj-Napoca); arbitri asistenți: Miclos Istvan Nagy (Cluj-Napoca), Florin Păunescu (Râmnicu Vâlcea); arbitru de rezervă: Marcel Bîrsan (București)
Observatori: Costin Ioan Toma (Piatra Neamț) — CCA, Romulus Chihaia (București) — LPF AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…