LIVE TEXT Simona Halep - Serena Williams 6-0, 6-2 SENZAŢIONAL!!!!!!!!!!!!!!

LIVE TEXT Simona Halep - Serena Williams 6-0, 6-2 SENZAŢIONAL!!!!!!!!!!!!!!

Simona Halep a facut un meci senzational, meciul carierei de pana acum, in fata Serenei William (nr. 1 mondial), si a invins-o cu neverosimilul scor 6-0, 6-2. Simona Halep s-a calificat astfel in semifinala Turneului Campioanelor. "I feel unbelievable now", a spus Simona la finalul meciului.

Vezi mai jos desfasurarea meciului

Serena are mingi de break. Ghem dificil. Simona recuperează de la 0-40. Reuşeşte imposibilul şi are minge de meci. Simona câştigă fără drept de apel şi este calificată în semifinale indiferent de rezultatul ultimului meci din grupă. De pe primul loc!!!

Williams obţine al doilea său game, Halep va servi pentru victorie!

Game greu pe serviciul Simonei: jucatoarea noastra scapa afara doua lovituri pe forehand, comite si o dubla greseala, iar Serena are o minge de break. Halep conduce autoritar urmatorul punct si inchide schimbul cu un forehand inside-in 5-1!!!

  Simona este incredibila pe teren: returneaza superb in cross, o tine pe Serena intr-o continua presiune si castiga puncte cu orice lovitura...Break-ul vine mai mult decat firesc...4-1 pentru Halep!

Din pacate, Simona face o dubla greseala, dupa ce a incercat sa loveasca aspru si cu al doilea serviciu (prima dubla a jucatoarei noastre)  Halep scapa putin in afara terenului un forehand in lung de linie, dar salveaza mingea de break cu un as. 

Serena incepe game-ul cu inca o dubla greseala. Simona loveste fantastic cu forehandul in lung de linie, dar lovitura este anulata de un serviciu perfect al Serenei (30-30) Liderul mondial castiga primul game, dupa nu mai putin de opt consecutive castigate de Simona...(2-1)

 Simona are o zi fantastica: serviciul este la cote inalte, iar Williams este plimbata dintr-un colt in altul...Serena sta mai bine pe picioare, trimite violent, iar prima minge de break apare in acest moment. Simona salveaza situatia cu un backhand in cross, cu multa precizie. Din pacate, are mana prea moale la un forehand aparent simplu, dar salveaza inca o minge de break tot cu backhandul in cross (extraordinara lovitura). Halep inchide un game echilibrat cu un passing de toata frumusetea. Serena o aplauda pe Simona...

Simona ramane concentrata, serveste perfect, returneaza cu mult efect, iar scorul devine rapid 40-0. Halep greseste o minge usoara de la fileu, dar inchide setul cu un as. 6-0, totul pare ireal!!!

Serena comite inca o dubla greseala, jucatoarea din SUA da senzatia ca nu stie ce i se intampla...La 30-15, mai vine o dubla greseala...Williams salveaza o minge de break, dar mai comite o dubla greseala...Halep returneaza cu mult efect, iar scorul devine 5-0! Pare un scenariu dintr-un film SF!

Dupa doar 13 minute de joc, Simona conduce cu 4-0!!! Halep a trimis perfect chiar si cu serviciul al doilea. Serena este surprinsa de agresivitatea Simonei...

Serena serveste slab, comite inca doua duble greseli, iar Simona profita din plin. Jucatoarea noastra trimite lung, aproape de linia de fund, iar Williams pare depasita de evenimente. Inca un break pentru Simona, scorul a devenit 3-0. Halep se apara incredibil si nu rateaza nicio sansa. Williams are deja zece greseli nefortate...

Simona a servit perfect, cu mult efect, iar Serena a fost incomodata de acest lucru. Halep a plimbat-o pe Williams pe tot terenul si a castigat game-ul la 15 (2-0 pentru Simona)

Meciul a inceput cu Serena la serviciu, iar sportiva din SUA a reusit un as. Simona se tine bine pe picioare si returneaza mult in cross. Halep reuseste un passing superb, iar dupa o dubla greseala a Serenei face break-ul (1-0 pentru Simona)

Este o diferenta de 9 cm intre cele doua sportive

Simona Halep a intrat in arena zambind, este imbracata intr-un echipament complet negru, oferit de sponsorul tehnic Adidas

Dupa un debut perfect cu Eugenie Bouchard, pentru Simona Halep a venit randul sa-si masoare fortele cu Serena Williams, liderul mondial. Meciul de la Turneul Campioanelor, competitie care se desfasoara la Singapore, este LiveText pe HotNews.ro.
Din secretele marilor campioni ai tenisului

De-a lungul timpului, Serena si Simona s-au mai intalnit de trei ori, iar de fiecare data a castigat sportiva din SUA.

2011, Wimbledon: 3-6, 6-2, 6-1 pentru Serena
2013, Roma: 6-3, 6-0 pentru Serena
2013, Cincinnati: 6-0, 6-4 pentru Serena.

Grupa Rosie, rezultate consemnate pana acum:

Serena Williams - Ana Ivanovic 6-4, 6-4
Simona Halep - Eugenie Bouchard 6-2, 6-3


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria