Marian Cristescu, noul jucător al echipei Dinamo București

Marian Cristescu, noul jucător al echipei Dinamo București

Mijlocașul Marian Cristescu, care a evoluat ultima oară la FC Astra Giurgiu, este noul jucător al echipei de fotbal Dinamo București, cu care a semnat un contract valabil până la 30 iunie 2016, a anunțat marți gruparea din Șoseaua Ștefan cel Mare.

"Am venit în Ștefan cel Mare cu un entuziasm foarte mare. Pentru mine este o onoare să îmbrac tricoul lui Dinamo, un club de tradiție în România. Sper ca împreună cu colegii mei și cu staff-ul tehnic să avem rezultate cât mai bune pentru a ne ridica la nivelul suporterilor. Dinamo trebuie să revină în acest an în lupta pentru primele locuri în clasament', a declarat Cristescu pentru site-ul oficial al clubului Dinamo.

'Marian Cristescu este jucător de valoare, cu experiență în Liga I. A câștigat trofee importante în România și sunt convins că se va adapta foarte repede în Ștefan cel Mare pentru a ajuta echipa să-și îndeplinească obiectivele', a precizat la rândul său managerul sportiv Ionel Dănciulescu.

În vârstă de 29 ani, Marian Cristescu a cucerit Cupa României cu Petrolul Ploiești (2013) și cu FC Astra Giurgiu (2014), iar anul trecut și-a trecut în palmares și Supercupa României, cu echipa din Giurgiu. El a mai jucat în cursul carierei sale la FC Brașov și Universitatea Cluj, disputând în total 164 de meciuri în Liga 1 (20 de goluri) și 5 partide în cupele europene. AGERPRES 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Țiriac ar fi bolnav grav!

2 „Aș vrea să îi spun că o consider o imbecilă”

3 Dur articol! Așa este, domnule președinte?

4 Dacă textul ăsta era un sex anal, „Superman” mergea crăcănat o săptămână!

5 CULISE Tabăra Cîțu și-a împărțit funcțiile / Gorghiu urmează să devină al doilea om în stat!