Moţi: Nu-mi vine să cred că am apărat două penaltiuri. Patron Ludogoreţ: O tribună a stadionului se va numi Moţi, este eroul Bulgariei

Moţi: Nu-mi vine să cred că am apărat două penaltiuri. Patron Ludogoreţ: O tribună a stadionului se va numi Moţi, este eroul Bulgariei

Fotbalistul Cosmin Moţi a declarat miercuri seară, după meciul cu Steaua, în care a trecut în poarta echipei Ludogoreţ pe final şi a parat două lovituri de departajare, că nu îi vine să creadă că a reuşit o astfel de performanţă, adăugând că formaţia sa a meritat să se califice în grupele LC.

Moţi: Nu-mi vine să cred că am apărat două penaltiuri. Patron Ludogoreţ: O tribună a stadionului se va numi Moţi, este eroul Bulgariei (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Nu-mi vine să cred că am apărat două penaltiuri. Am meritat să ne calificăm după jocul de azi. Mă bucur că am ajuns în grupele Ligii Campionilor şi sperăm să jucăm cât mai bine. Toţi jucătorii care au fost azi, 27, 28, 30, împreună cu tot staful, toţi am muncit ca să ajungem aici", a spus Moţi la Dolce Sport .

Echipa Steaua a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor , după executarea loviturile de departajare, scor 5-6, în poarta formaţiei bulgare Ludogoreţ Razgrad apărând fostul fundaş dinamovist Cosmin Moţi, care a parat două penaltiuri şi a înscris un gol de la 11 metri.

În urma acestei eliminări, Steaua Bucureşti va evolua în grupele Ligii Europa. În tur, Steaua s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, cu acelaşi rezultat reuşind să se impună şi bulgarii în retur, după 120 de minute.

În meciul de la Sofia, unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Wanderson, în minutul 90. Acesta a reluat din voleu, de la marginea careului mare, o minge respinsă după un corner şi a înscris imparabil.

În minutul 119, Stoianov l-a faultat în poziţie de ultim apărător pe Varela şi a primit direct cartonaşul roşu. Ludogoreţ Razgrad efectuase toate schimbările, astfel că în poarta bulgarilor a intrat fundaşul Cosmin Moţi.

Primul penalti a fost executat de Moţi, care a înscris, el apărând apoi două şuturi, ale steliştilor Pârvulescu şi Râpă.

Pentru Steaua au marcat la loviturile de departajare Keşeru, Szukala, Ad. Popa, Varela şi Prepeliţă. Pentru Ludogoreţ au înscris Moţi, Hamza, Junior Caicara, Marcelinho, Diakov şi Fabio Espinho, iar Wanderson a ratat.

Patron Ludogoreţ: O tribună a stadionului din Razgrad se va numi Moţi, este eroul Bulgariei

Patronul clubului Ludogoreţ, Kiril Domuschiev, a declarat, joi, că în oraşul Razgrad construieşte un stadion nou, iar o tribună a arenei va primi numele fundaşului Cosmin Moţi, un erou al Bulgariei prin contribuţia sa la calificarea în premieră a echipei de la sud de Dunăre în grupele LC.

"Rezultatul final este foarte corect. Moţi va primi o primă specială, bineînţeles. Construim un nou stadion la Razgrad şi o tribună va primi numele lui Moţi. Nu este numai un erou pentru oraşul nostru, el este un erou al Bulgariei. Singurul jucător de la Steaua pe care aş fi gata să-l cumpăr este Chipciu, dar nu este posibil pentru că în Bulgaria perioada de transferuri s-a încehiat la 15 august", a declarat Kiril Domuschiev, la Digi Sport.

Finanţatorul a adăugat că fiecare jucător al echipei Ludogoreţ va primi o primă de 100.000 de euro.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...